Tervetuloa Full Moon tunnelmiin!

Full Moonin hyvien unien vuodetekstiilit ovat meille suomalaisille suunniteltuja täsmätekstiilejä, joissa on huomioitu tottumuksemme ja yksilölliset tarpeemme laadusta tinkimättä.

Laatulakanoiden koti vuodesta 1996

Käytämme lakanoissamme superpehmeän pellavan ohella sileäpintaista kampapuuvillaa ja pehmeää puuvillasatiinia,  jotka kaikki takaavat ihollesi miellyttävän tunnun. Muissa, kuten helmalakanoissa, päiväpeitteissä ja vuodehupuissa käytämme ryhdikkäitä, korkealaatuisia sisustuskankaita. - Värivaihtoehtoja ja laadukkaita materiaaleja riittää kyllä.

Vakiokokoisten lisäksi saat niin lakanat kuin kaikki muut vuodetekstiilit mittatilauksella kaiken kokoisiin ja korkuisiin sänkyihin, kuten esimerkiksi yli 3 metriset nopein toimituksin.

Tutustu ja tilaa vuodevaatteesi turvallisesti verkkokaupastamme. Olemme täysin kotimainen palvelu. Korkealaatuisten tuotteiden ohella kanssamme on helppo asioida.


Lakanat ja vuodevaatteet netistä, nopein toimituksin.

Laadulla tehdyt - Kotimaisin voimin

- Yksilöllisesti tarpeisiisi -

Rakenna mieleisesi unelma ja nuku rauhallisesti yösi.

Full Moon ei herättele sinua kesken unien vaan luo rauhan ansaitulle unelle.

Tilaa vuodevaatteet turvallisesti verkkokaupastamme!

Tilaa lakanat ja vuodetekstiilit kätevästi verkkokaupastamme. Tilaa tarvitsemasi määrä, olipa kyseessä pienempi määrä tai isompi erä. 

Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa sitten tuotteet helposti ja turvallisesti. 

Voit valita mieleisesi toimitustavan Postin lähetyksistä, maksaa heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. 

Mikä parasta, olemme täysin kotimainen palvelu. Asiakaspalvelumme toimii joustavasti ja kommunikointi kanssamme on helppoa. 

Tutustu ja tilaa!Muotoon ommeltu lakana, petauspussilakana, pikapetauslakana, kuminauhalakana Full Moon

Muotoon ommeltu aluslakana - myös mittatilauksena

Etsitkö muotoonommeltua lakanaa? Tutustu erilaisiin muotoonommeltuihin lakanoihimme kuten petauspussit, pikapetauslakanat ja kuminauhalakanat. Muotoon ommeltu lakana on miellyttävä vuodevaate, joka pysyy varmasti patjasi päällä ja suojaa patjaa. Erityisesti petauspussilakana ja pikapetauslakana ovat korvaamattomia sinulle, jos olet levoton nukkuja.

Vauvan ja lasten lakanat

Vauvan ja lasten lakanat

Valikoimasta löydät myös korkealaatuiset ja kulutusta kestävät, uniikit vauvan ja lasten lakanat. Tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua ja turvallisia tuotteita. Olemme muun muassa koonneet tulevalle vauvalle setin, jossa on kaikki tarpeellinen lapsen hyvien unien alkuun. Vauvan setti sisältää kaiken tarvittavan pehmusteista tyynyihin.

Suojalakanat patjoille, peitoille ja tyynyille

Suojalakanat kattavasti kaiken kokoisina

Käytännölliset ja miellyttävät suojalakanat patjoille, peitoille ja tyynyille. Suojalakanat huolehtivat vuoteesi puhtaudesta ja voit nauttia levollisia unia hygieenisessä ja ennen kaikkea kuivassa vuoteessa.

Helmalakanat kaiken kokoisille ja korkuisille sängyille

Helmalakanat mitalleen oikein

Helmalakanamme eivät ole pikkasen sinne päin - teeme jokaisen vuoteesi mitoilla. Meiltä saat laskokselliset, rypytetyt, suorahelmaiset ja huppuhelmalakanat, olipa helman korkeus mitä tahansa.

Nimikoitu pussilakana ja tyynyliina

Anna uniikki lahja, josta kauniit unet kiittää

Valikoimastamme löydät romanttiset ja modernit sekä klassiset pussilakanat tyynyliinoineen myös nimikoituina

Kun haluat muistaa juhlijaa käytännöllisellä ja ikimuistoisella lahjalla, tilaa laadukas, kirjailtu pussilakana ja tyynyliina, joissa lahjansaaja voi nauttia levollisia uniaan.

Nimikoinnit

Pieni muutos - Iso vaikutus

Auta muita valitsemaan ja meitä kehittymään!

Kiitämme risuista ja ruusuista. Arvomme kaikkien arvostelijoiden kesken joka kuukausi yllätyslahjan.

"Hain pakettini. Kiitos taas tuhannesti upeasta työstä ja uskomattomasta laadusta! Noissa lakanoissa ei voi muuta kuin nukkua makeasti. Olen taas niiiiiin tyytyväinen. Edellisen lahjatilaukseni saaja oli erittäin tyytyväinen. Kristiina Jousimäki"

"Kiitos mahtavasta palvelusta. Meidän sänky on teidän lakanoilla katettu. On ilo aloittaa yö niiden välissä ja ihana herätä aamulla kun lakana on paikoillaan. Palvelusta 10+, laadusta 10+, nopeudesta 10+. Petaripussit aivan mahtavat... voit kääntää petarin toisinpäin joka helpottaa pesukertoja. Värivalikoima hyvä.. joka makuun ja vuodenaikaan sopivia. Palaamme taas asiaan kun vaihdan värejä. Helena Heilala."

"Kiitos paljon hyvästä palvelusta. Helmalakana on upea ja ryhdikäs ja silittämättä siisti. Myös pikapetauslakana on helppo käyttää ja ylellisen tuntuinen. Tiia Syrjä"

"Todella kauniit ja sänkyihimme sopivat helmalakanat ryhdikkäästä materiaalista ja mittojen mukaan tehdyt. Toimitusaikakin oli nopea. Seija Turkko"

"Saa juuri oikean kokoiset lakanat! Huikean hyvä laatu mitä itse ostanut. Monet jo hankkinut ja jokainen 10+ ostos. Kerralla kun ostaa hyvää ei tarvitse koko ajan uusia. Kiitos. Jouni Honkanen"

"Fullmoonin nopea toimitus ylitti kaikki odotukset. Mittatilauslakanat kotimaiselta ompelimolta kahdessa viikossa. Jopa vanha sänky näyttää hyvältä. Esko Penttilä"

Full Moon

Blogi

Täydenkuun petauspussilakana/ stoori 1.

Täydenkuun petauspussilakana/ stoori 1.

Arja Kelhon, 28 vuotta sitten kehittämällä petauspussilakanalla nukkuvat nykyään jo miljoonat suomalaiset makeita uniaan.

UUTTA! Seksikkäät, romanttiset lakanat

UUTTA! Seksikkäät, romanttiset lakanat

Lisää vipinää vällyjen väliin näillä seksikkäillä Romanssi-uutuuslakanoilla!

Lakanat mitalleen oikein ja personoinnin mahdollisuuksin

Lakanat mitalleen oikein ja personoinnin mahdollisuuksin

Unenlaadun parantaminen voi olla kiinni myös oikeanlaisista ja -kokoisista petivaatteista.

 UUTISKIRJE

Kannattaa varmaan liittyä Full Moonin uutiskirjelistalle.

Saat tietoa uusista tuotteistamme, tarjouksistamme ja voit päästä mukaan testiryhmäämme.