Tervetuloa Full Moon tunnelmiin!

Oletpa kiireinen perheenäiti, parisuhteessa tai sinkku mallistostamme löydät taatusti arkeasi helpottavat vuodetekstiilit. Vakio kokoisten lisäksi saat lakanat myös mittatilauksella - varsin edullisesti kaiken kokoisiin ja korkeisiin sänkyihin. Valikoimastamme löydät myös ylisuuret lakanat, kuten esimerkiksi yli 3 metriset nopein toimituksin. Saat meiltä vuodetekstiilit kaiken kattavasti ja yksilöllisesti sinun tarpeisiisi - värivaihtoehtoja ja laadukkaita materiaaleja riittää kyllä. 


Full Moon tarkoittaa levollisia unia laatulakanoissa

Tarjoamme sinulle kestäviä ja helppohoitoisia vuodetekstiilejä kotimaisella, ammattitaitoisella 25 vuoden kokemuksella. Käytämme tuotteissa muun muassa perkaali-laatuisia puuvillakankaita kuten kampapuuvilla ja puuvillasatiini, jotka takaavat ihollesi myös miellyttävän pehmeän tunnun. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi kanssamme on helppo asioida.


Muotoon ommeltu lakana myös mittatilauksena - nopein toimituksin

Etsitkö muotoon ommeltua lakanaa? Tutustu erilaisiin muotoon ommeltuihin lakanoihimme kuten petauspussit, pikapetauslakanat ja kuminauhalakanat. Muotoonommeltu lakana on on miellyttävä ja helppokäyttöinen vuodevaate, joka pysyy varmasti patjasi päällä ja suojaa patjaa. Erityisesti petauspussilakana ja pikapetauslakana ovat korvaamattomia sinulle, jos olet levoton nukkuja. 


Vauvan ja lasten lakanat

Valikoimista löydät myös korkealaatuiset ja kulutusta kestävät, uniikit vauvan ja lasten lakanat. Tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua ja turvallisia tuotteita. Olemme muun muassa koonneet tulevalle vauvalle setin, jossa on kaikki tarpeellinen lapsen hyvien unien alkuun. Vauvan setti sisältää kaiken tarvittavan pehmusteista tyynyihin.


Suojalakanat kattavasti kaiken kokoisina

Käytännölliset ja miellyttävät suojalakanat patjoille, peitoille ja tyynyille pitävät huolen vuoteesi puhtaudesta ja voit nauttia levollisia unia hygieenisessä ja ennen kaikkea kuivassa vuoteessa. 


Meiltä myös muut vuodevaatteet

Rakenna mieleisesi unelma ja nuku rauhallisesti yösi. Full Moon ei herättele sinua kesken unien vaan luo rauhan ansaitulle unelle. Tilaa Full Moon lakanat ja muut vuodevaatteet. Meiltä saat kestävät ja kauniit vuodevaatteet niin romanttiseen kuin moderniin tyyliin.


Anna uniikki lahja ja kauniit unet kiittää

Valikoimastamme löydät muun muassa romanttiset, modernit ja klassiset pussilakanat tyynyliinoineen ja vieläpä nimikoituina. Kun haluat muistaa juhlijaa käytännöllisellä ja ikimuistoisella lahjalla, tilaa laadukas, kirjailtu pussilakana ja tyynyliina, joissa lahjansaaja voi nauttia levollisia uniaan.

Tilaa lakanat turvallisesti verkkokaupastamme!

Tilaa lakanat ja muut vuodevaatteet kätevästi verkkokaupastamme. Tilaa tarvitsemasi määrä, olipa kyseessä pienempi määrä tai isompi erä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa sitten tuotteet helposti ja turvallisesti. Voit valita mieleisesi toimitustavan Postin lähetyksistä, maksaa heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Mikä parasta, olemme täysin kotimainen palvelu. Asiakaspalvelu toimii joustavasti, tuotteita on helppo palauttaa ja kommunikointi kanssamme on helppoa.


Tutustu ja tilaa!