Laadukkaat kotimaiset lakanat ja erikoiskoon vuodevaatteet meiltä !

Kotimainen, Full Moon valmistaa laadukkaat lakanat, peitteet, peitot ja pyyhkeet asiakkaan tarpeen mukaan. Valmistamme mittatilauslakanat kaiken kokoisiin ja muotoisiin sänkyihin varsin edullisesti – meillä hinnat eivät ole korkeita. Yleensä mittatilaustyönä tehdyt lakanat ovat hinnaltaan hieman korkeita, mutta Full Moonilla näin ei ole. Valmistamme standardien ylittävät lakanat varsin edullisesti. Saat meiltä ylisuuret lakanat, kuten esimerkiksi yli 3 metriset lakanat, nopein toimituksin. Teemme lakanat mittatilaustyönä, värivaihtoehtoja ja laadukkaita materiaaleja riittää kyllä.

Full Moon tarkoittaa pitkiä ja levollisia unia

Full Moon on kotimainen valmistaja jo vuodesta 1996. Meille on tärkeää, että tuotteet ovat kestäviä ja helppohoitoisia – käytämme lakanoissamme muun muassa perkaalipuuvillaa eli kampapuuvillaa  ja puuvillasatiinia, jotka takaavat iholle myös miellyttävän pehmeän tunnun. Korkealaatuisten tuotteiden lisäksi tarjoamme myös helppoa yhteydenottoa – tämä auttaa esimerkiksi meille harvinaisten reklamaatioiden laatimisessa.

Vauvan ja lasten lakanat

Valmistamme korkealaatuiset ja kulutusta kestävät vauvan ja lasten lakanat. Haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja turvallisia tuotteita. Olemme muun muassa koonneet tulevalle vauvalle setin, jossa on kaikki tarpeellinen hyvien unien alkuun. Vauvasetti sisältää kaiken tarvittavan pehmusteista ensityynyyn.

Muotoonommeltu lakana

Etsitkö muotoonommeltua lakanaa? Valmistamme kätevät muotoonommellut mittatilauslakanat nopeina toimituksina. Muotoonommeltu lakana on miellyttävä ja helppokäyttöinen vuodevaate, joka pysyy varmasti paikallaan. Muotoonommeltu lakana pysyy varmasti patjan tai sijauspatjan päällä ja suojaa siten patjaa – muotoonommeltu lakana onkin levottomasti nukkuvan unelma. Tilaa meiltä mittatilauslakanat – se sopii varmasti sänkyyn kuin sänkyyn.

Meiltä myös muut vuodevaatteet

Tilaa Full Moonilta lakanat ja muut vuodevaatteet – meiltä löydät käytännölliset, kestävät ja kauniit liinavaatteet, kuten pussilakanat tai tyynynpäälliset sekä päiväpeitteet ja peitot . Rakenna mieleisesi unelma ja nuku rauhallisesti yösi. Full Moon ei herättele kesken unien vaan luo rauhan ansaitulle unelle.

Tilaa lakanat turvallisesti verkkokaupastamme!

Voit tilata lakanat ja muut vuodevaatteet kätevästi verkkokaupastamme. Tilaa tarvitsemasi määrä, olipa kyseessä pienempi määrä tai isompi erä. Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa sitten tuotteet helposti ja turvallisesti. Voit valita mieleisesi toimitustavan Postin lähetyksistä, maksaa heti verkkopankissa tai laskulla. Mikä parasta, olemme täysin kotimainen palvelu. Asiakaspalvelu toimii joustavasti tarpeesi mukaan, tuotteita on helppo palauttaa ja kommunikointi kanssamme on helppoa.

Tutustu ja tilaa!