Lakanat mitalleen oikein ja personoinnin mahdollisuuksin

Lakanat mitalleen oikein ja personoinnin mahdollisuuksin

Joskus unenlaadun parantaminen voi olla kiinni niinkin simppelistä asiasta kuin oikeanlaisista ja -kokoisista petivaatteista.

Mitä tehdä kun kaupoista ei löydy oikeankokoisia lakanoita? 

Onneksi Full Moonista saat normikokojen lisäksi monipuoliset lakanatuotteet sänkyyn kuin sänkyyn. Kotimainen valmistus mahdollistaa lakanoiden koon lisäksi myös erilaiset väriyhdistelmät ja muut kustomoinnit eikä laadustakaan tarvitse tinkiä.

Kätevät ja arkea helpottavat petaustuotteet kuten pikapetauslakana ja petauspussi ovat myös saatavissa toivomassasi koossa. Monipuolisesta valikoimasta löydät myös erilaiset patjapussit, runkopatjan päälliset ja sängynpäätyhuput, joilla voit helposti vaihtaa koko sängyn ilmettä osana sisustusta. Nämäkin kaikki saat mittojen mukaan oikeassa koossa. 

Erityisen kätevää on, että niin sanotut mittatilauskootkin löydät yleensä Full Moon nettikaupan kokovalikosta hintatiedon kanssa, jolloin tilaaminen on nopeaa ja hintaakaan ei tarvitse arvuutella.

Erikokoiset tyynyt ja peitteet tarvitsevat myös istuvat lakanat

Erilaisia erikokoisia tyynyjä ja pussilakanoita on markkinoilla entista enemmän ja moni käyttääkin kutsuvassa petauksessa erilaisten tyynyjen yhdistelmää. Mukavaa on, että voit tilata erikokoiset, yhteensopivat tyynyliinat samasta paikasta eikä aikaa tarvitse tuhlata niiden etsimiseen.

Myös niin sanotut tuplapeitteet ovat yleistyneet ja niitä onkin useammassa koossa. Full Moonilta saat varmasti oikean kokoisen pussilakanan peittoosi. Hyvin istuva pussilakana ei rullaudu eikä ruttaannu ja onkin tärkeä tekijä loistavissa yöunissa. 

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.

Tuntematon

Kiitos on hienoosaa sopiva sänkyy