Maksutavat

Hyväksymme suomalaisten pankkien verkkomaksut sekä Luottokunnan luottokorttimaksut (Visa/Mastercard). Jos tuotteet on jo maksettu verkkopankissa tai luottokortilla, tuotteet voi noutaa veloituksetta. Voit tehdä ostoksesi myös laskulla/osamaksulla; Jousto, Collector ja Everyday.

Lasku/Osamaksu

Jousto Laskulla ja Osamaksulla

Jousto on verkkokaupan mukavin maksutapa, jolla voit maksaa Jousto Laskulla tai Jousto Osamaksulla yli 4000 suomalaisessa verkkokaupassa. Laskulla saat 14 vrk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 €) ja osamaksulla max. 12 kk maksuaikaa (laskutusmaksu 4,90 € ja kuukausikorko 2,42 %). Lisätietoja Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Toimitustavat

Käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Voit käyttää myös SmartPost -pakettiautomaatteja, joita löytyy kattavasti kautta maan. Katso lähin pakettiautomaattisi www.smartpost.fi.  Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen kotiosoitteeseesi ja puhelinnumeroon, jonka olit ilmoittanut tilauksessa. Tuotteet ovat tämän jälkeen välittömästi noudettavissa. 

Toimituskulut


Economy- ja SmartPost paketit                                                                                             Toimitus työpaikalle tai kotiin paketit

1 - 7 kg:n paketti  Economy- ja SmartPost lähetyksenä hinta 8,90 €/lähetys.                           Toimitus työpaikalle tai kotiin 16,90 €/lähetys.

7,1 - 10 kg:n paketti Economy-lähetyksenä hinta 19,90 €/lähetys.                                            Toimitus työpaikalle tai kotiin 25,90 €/lähetys.

10,1 - 20 kg:n paketti Economy-lähetyksenä hinta 23,90 €/lähetys.                                           Sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.

20,1 - 30 kg:n paketti Economy-lähetyksen hinta 26,90 €/lähetys.                                            Sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.           

30,1 - 50 kg:n paketti Economy-lähetyksen hinta on 29,90 €/lähetys.                                       Sovitaan asiakkaan kanssa erikseen.


Alle 7 kg:n paketin lähetyshinta EU:n sisällä on 25 €/lähetys. Painavammat paketit hinnoitellaan erikseen.  

Alle 500 g kirjemaksu on 2,40 € ja yli 500 g:n maksu  4,80 €.   

Myyntialue

Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan Suomeen ja EU-alueelle.

Toimitusaika

Tilaukset toimitetaan postiin seitsemän päivän aikana tilauksen saapumisesta. Poikkeavista toimitusajoista ilmoitetaan erikseen sähköpostilla. Pyrimme poistamaan väliaikaisesti loppuneet tuotteet verkkokaupasta, mutta jos jokin tilaamasi tuote on loppu, ilmoitamme tästä kahden-kolmen päivän aikana. Lähetämme halutessasi koko tilauksen heti puuttuvan tuotteen saatuamme. Tilaukset pyritään toimittamaan täydellisinä. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu ja emme pysty saamaan sitä kohtuuajan kuluessa lisää, niin tilaus voidaan toimittaa osissa, josta ei aiheudu lisäkuluja asiakkaalle.

Tuotteen palautusehdot

Tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen oikeus palauttaa tuote 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa alkuperäiskunnossa ja käyttämättömänä. Palautuskustannukset ovat asiakkaan vastuulla, jos tuote vastaa tilattua tuotetta.

Yksilöllisesti mitoitetuilla tuotteilla (helmalakanat, runkopatjanpäälliset, huppumalliset päiväpeitteet) ja asiakkaan omilla mitoilla valmistetuilla tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta ellei kyseessä ole selkeästi tekijästä johtuva virhe. Jos tuotteessa on jokin käyttöä haittaava virhe palautetaan se korjattavaksi. Palautusoikeus ei koske virheellisestä tai normaalista käytöstä johtuvaa vikaa.

Jos asiakkaan mitoitukset muuttuvat hänen saatuaan tuotteen ja hän lähettää sen korjattavaksi vastaa hän tuotteen korjaus- ja postikuluista. Korjauskulut määritetään korjauksen laajuuden mukaan, pienin korjauskulu on 15€ + postikulut. Palautamme korjatun tuotteen asiakkaalle sen jälkeen, kun korjaus- ja postikulut ovat kirjautuneet tilillemme.

Viallisen tuotteen palautus

Kaikista palautuksista on aina sovittava kauppiaan kanssa etukäteen. Reklamointiaika tuotteen noudosta on 7 päivää. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta fullmoon@fullmoon.fi tai puhelimella numerosta 0400-738019. Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa.

Jos erikoismittainen, asiakkaan omilla mitoituksilla valmistettu tuote palautetaan perusteetta, veloitamme 50 % tuotteen hinnasta ja lisäämme toimituskulut 2 x 8,90 €.

Vioittuneen tuotteen palautus

Valitettavasti posti huolellisesta pakkaamisesta huolimatta ei aina onnistu kuljettamaan paketteja ehjänä perille. Tämän takia on hyvä jo lähetystä noudettaessa tarkistaa paketin kunto ja mahdolliset vauriot paketissa. Mikäli lähetys on vaurioitunut postin kuljetuksesta, tee HETI vahinkoilmoitus postikonttoriisi. Ota myös yhteys kauppiaaseen, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta. Kaikki tilauksiin pätee kuluttajasuojalain mukainen seitsemän päivän palautusoikeus avaamattomille pakkauksille.

Yhteystiedot

Kaikisssa tilauksiin liittyvissä asioissa tavoitat meidät helposti sähköpostilla osoitteesta fullmoon@fullmoon.fi, puhelimella numerosta  0400-738 019.