Pussilakanasetti tereillä - Satiinia musta
Pussilakanasetti tereillä - Satiinia musta

Pussilakanasetti tereillä - Satiinia musta

Full Moon
$ 61.64
Sisältää alv. 24 %

Tere luo pehmeälle, satiiniselle pussilakanalle yksilöllisen ja viehättävän ilmeen.

Satiininen pussilakanasetti                                                                                         

Musta pussilakana ja tyynyliina mustin terein (150x210 + 55x65 cm)

 High Quality, percale, satiini
40x40, 110x90/inch. 100 % puuvilla
 

 Miksi Full Moon ?        

* oikeat mitoitukset - toimivat pesusta pesuun

* tarrakiinnitys pitää peiton pussissaan

* laadukkaat kankaat  

* myös nimikoituina

* kotimainen, ammattitaitoinen valmistus  yli 20 vuoden kokemuksella.

! Tarvittaessa laitamme pussilakanan yläkulmiin nauhat, jotka solmit peiton yläkulmien silmukoihin. Valitettavasti nauhat peitoista puuttuvat, joten ne pitäisi niihin itse laittaa. Nauhakiinnityksellä peitto pysyy takuuvarmasti pussilakanassa eikä valu. Kun haluat nauhallisen pussilakanan, ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissä -lisätieto tilaukseen tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.      

Tilaa nyt laadukas pussilakanasetti ja nauti levollisia unia!

* Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai Postin noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


 >> Hei, sain tuotteeni todella nopeasti ja haluaisin kiittää niistä. Oli kyllä hyvä ostos. Otin lakanat heti käyttöön ja olen erittäin tyytyväinen. Antaa myös todella ylellisen lookin.
Ostin lakanat nyt itselleni joululahjaksi ja ensi vuonna voisin kokeilla satiinipuuvillaa (ymmärsin että teillä on myös sitä saatavilla).
Kiitos vielä ja oikein hyvää joulua ja uutta vuotta!
Terveisin Irina Kauppinen
P.s. Suosittelen teitä lähipiirilleni.

Puhtaat, valkeat lakanat

"Yksivärisiä pussilakanoita on vaikea löytää. Vielä vaikeampaa olisi löytää pyöreään sänkyyn lakana, jos sellaisen omistaisi. Entä mistä asuntoautojen omistajat voivat hankkia kenties ei niin standardimittaisia vuodevaatteita? Tutustuin Orimattilassa sijaitsevan Full Moonin valikoimaan ja totesin sieltä löytyvän nukkumiseen melkein mitä vaan, mittatilaustyönä. Kannattaa käydä katsomassa heidän valikoimansa, sillä hinnat ovat mukavat, mutta laatu korkea. Omaan sänkyyn petasin omilla väritoiveillani heidän valikoimistaan valkoisen, harmailla tereillä varustetun pussilakanan. Ihanan sileä, silkkipintainen kampapuuvilla on pölyämätöntä ja iholle miellyttävää. Näihin voi itse siis valita värit ja tuotteen nimikointi on myös mahdollista, vinkkinä esimerkiksi häälahjojen ostajille. Niin, ja onhan se joulukin tulossa. Pussilakanalla ja pussilakanalla on eroa, huomasin sen nyt.  Makuuhuoneen ilme on ihanan rauhallinen ja seesteinen, kun vuodevaatteet ovat yksiväriset. Se myös näyttää ikään kuin juhlavammalta. Ja juhlaahan se kyllä onkin, kun saa päänsä painaa puhtauttaan kahiseville lakanoille." purkitjapurnukat@gmail.com/Mari Latvala

https://www.fullmoon.fi/fi/blogi

Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17, kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä.

Marjan jenkkisänky sai uudet petivaatteet. 

Arvostelut 0 arvostelua