Torkkuponcho/torkkupeitto Villa
Torkkuponcho/torkkupeitto Villa Torkkuponcho/torkkupeitto Villa Torkkuponcho/torkkupeitto Villa Torkkuponcho/torkkupeitto Villa Torkkuponcho/torkkupeitto Villa

Torkkuponcho/torkkupeitto Villa

Full Moon
99,90 €
Sisältää alv. 24 %

Uutuus! Torkkuponcho suojaa vuodetta, piristää sisustusta ja pukee sinua.

Torkkuponchosta on moneen 

Tämän päivän arki on kiireistä ja rauhoittavat lepohetket tulevat yhä tärkeämmiksi ja siksi myös torkkupeiton valinnalla on merkitystä. Uudenlainen torkkuponcho piristää sisustusta ja hellii käyttäjäänsä. Pehmeän torkkupeiton suojassa nautit viilenevistä illoista ja käperryt katsomaan lempiohjelmaa tai makoilet muuten vain.

Full Moonin torkkuponchon salaisuus

Torkkuponcho on Full Moonin kehittämä kodin tekstiili, jossa yhdistyy sekä torkkupeitto että poncho. Torkkupeitto muuntuu ponchoksi siinä olevan kaula-aukon ansiosta. 

Haaveiletko oloasusta, jossa viihtyisit mukavasti kotoillen ja illanistujaisissa seurustellen? - Suloisen, lämmittävän ponchon puet hetkessä yllättävissäkin tilanteissa ja väljyytensä ansiosta sen alle sopii vaate kuin vaate. Poncho pukee tyylikkäästi kaikenkokoisia naisia ja miehiä. Torkkuponchon samettiset hapsut tekevät siitä jopa syntisen ihanan. 

Haluatko uutta ilmettä sisustukseen? - Torkkuponcho pitkine hapsuineen viimeistelee leveänkin petauksen ja ehostaa niin sohvaa kuin lepotuolia. Katseet keräävä upea peitto luo yksilöllistä tunnelmaa makuuhuoneeseen kuin myös muihin kodin tiloihin. Tyynyillä maustuu kokonaisuus astetta herkullisemmaksi. - Saatavana tyynynpäälliset kaiken kokoisille tyynyille.

Laadukas villa takaa mukavuutesi

100% villa, musta

Leveys 150, pituus 200 cm. Villapesu 30 asteessa


Mietitkö lahjaideaa?

Onko lahjan valinta vaikeaa? - Torkkuponcho on hyvän olon ja ilon lahja jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

Tilaa nyt torkkuponcho lahjaksi itselle tai ystävälle!

* Postitamme tuotteet viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Tein torkkuponchon muutama aika sitten ja siitä tulikin lempivaatteeni. Nyt torkkuponcho pukee sekä minua että vuodettani. Koe sinäkin torkkuponchon mukavuus ja tilaa monikäyttöinen - et varmasti pety.

Saat näitä, jopa syntisen ihania torkkupeittoja/ponchoja vain Full Moonista ja älä unohda tyynynpäällisiä.

Arvostelut 0 arvostelua