Torkkuponcho/torkkupeitto Neule
Torkkuponcho/torkkupeitto Neule Torkkuponcho/torkkupeitto Neule Torkkuponcho/torkkupeitto Neule Torkkuponcho/torkkupeitto Neule Torkkuponcho/torkkupeitto Neule Torkkuponcho/torkkupeitto Neule

Torkkuponcho/torkkupeitto Neule

Full Moon
99,90 €
Sisältää alv. 24 %

Uutuus! Upea torkkuponcho piristää sisustusta ja on miellyttävä oloasu.

Torkkuponcho

Tämän päivän arki on kiireistä ja rauhoittavat lepohetket tulevat yhä tärkeämmiksi ja siksi myös torkkupeiton valinnalla on merkitystä. Erilainen torkkupeitto piristää sisustusta ja hellii käyttäjäänsä. Pehmeän torkkupeiton suojassa voit nauttia viilenevistä illoista ja käpertyä katsomaan lempiohjelmaa tai makoilla muuten vain.

Full Moonin torkkuponchon salaisuus

Torkkuponcho on Full Moonin kehittämä uusi kodin tekstiili, jossa yhdistyy sekä torkkupeitto että poncho. Torkkupeitto muuntuu ponchoksi kaula-aukon ansiosta. 

Sopiiko torkkuponcho Sinulle?

Haaveiletko oloasusta, jossa viihtyisit mukavasti kotoillen tai illanistujaisissa seurustellen?  - Suloisesti lämmittävän ponchon puet hetkessä yllättävissäkin tilanteissa. Väljyytensä ansiosta sen alle sopii vaate kuin vaate. Poncho pukee tyylikkäästi kaikenkokoisia naisia ja miehiä. - On helppo pukea ja korvaa muun muassa aamutakin, jonka varsinkin rintavat naiset kokevat epämukavana. Torkkuponchon samettiset hapsut tekevät siitä jopa syntisen ihanan.

Haluatko uutta ilmettä kotiin? - Torkkuponcho viimeistelee leveänkin petauksen ja ehostaa niin sohvaa kuin lepotuolia. Katseet keräävä upea peitto hapsuineen luo yksilöllistä tunnelmaa makuuhuoneeseen kuin myös muihin kodin tiloihin. 

Samankuosiset tyynyt maustavat kokonaisuuden astetta herkullisemmaksi. Saatavana tyynynpäälliset kaiken kokoisina.

Laadukas villamodaalineulos takaa mukavuutesi. Leveys 150, pituus 200 cm. Pehmeät samettihapsut.

Mietitkö lahjaideaa ja lahjan valinta on vaikeaa? - Torkkuponcho on mukavuuden ja ilon tuoja jokaiselle ja jokaiseen kotiin.

Tilaa nyt torkkuponcho lahjaksi itselle tai ystävälle!

* Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Torkkuponchosta on tullut lempparini, koska voin käyttää sitä melkein missä vain: kotona, kauppareissulla ja missä ikinä. Ihana torkkuponcho pukee minua ja pehmentää kotiani. Koe sinäkin torkkuponchon monipuolisuus ja tilaa - et varmasti pety.

 Näitä, jopa syntisen ihania torkkuponchoja  saat vain Full Moonista ja älä unohda tyynynpäällisiä.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet