Torkkuponcho/torkkupeitto Kihara
Torkkuponcho/torkkupeitto Kihara Torkkuponcho/torkkupeitto Kihara Torkkuponcho/torkkupeitto Kihara Torkkuponcho/torkkupeitto Kihara

Torkkuponcho/torkkupeitto Kihara

Full Moon
99,90 €
Sisältää alv. 24 %

Torkkuponcholla saat lämmintä tunnelmaa sisustukseen ja mukavuutta pukeutumiseen.

Torkkuponcho on monipuolinen kodin tekstiili

Kaipaatko kotiisi piristävää ja hyödyllistä? Kenties, uudesta monikäyttöisestä torkkuponchosta tulee suosikkisi, koska voit käyttää sitä milloin ja missä vain - väripilkkuna sisustuksessa ja mukavana oloasuna. Vuodenajan kääntyessä talvea kohti voimakkaan punainen torkkuponcho tuo iloa ja positiivista energiaa elämääsi.

Torkkupeittona vuoteessa, sohvalla, nojatuolissa, missä ikinä.  Runsashapsuinen, voimakkaan punainen peitto luo kotiisi iloa ja rentoa tunnelmaa. Torkkuponcho on helppohoitoinen ja miellyttävän kevyt. Laadukkaan fleecen hienonukkainen pinta tuntuu hyvältä miellyttää silmää. 

Torkkupeitto muuntuu ponchoksi kaula-aukkonsa ansiosta. Leveys 150 ja pituus 200 cm. Hienopesu.

Oloasuna mukavasti kotoillen tai illanistujaisissa seurustellen, miten vain.  - Aina saatavilla olevan suloisen ponchon puet helposti yllättävissäkin tilanteissa. Väljän ponchon alle sopii vaate kuin vaate ja se pukee tyylikkäästi kaikenkokoisia naisia ja miehiä. Torkkuponchon suuret samettihapsut tekevät siitä jopa syntisen ihanan.

P.S. Hauskat, kiharareunaiset tyynynpäälliset viimeistelevät kattauksen, joita saat kaiken kokoisille tyynyille verkkokauppamme sivulta -Sisustustyynynpäälliset. 

Etsitkö hyödyllistä lahjaa?  Torkkuponcholla on varmasti käyttöä jokaisessa kodissa. 

Tilaa ja anna torkkuponcho itselle tai ystävälle!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Minä en ainakaan suostu käyttämään epämukavia vaatteita, joita saa kiskoa sopimaan - poncho vapauttaa ja pukee. Huomioithan - näitä jopa syntisen ihania torkkuponchoja saat  v a i n  Full Moonista.

Ota yhteyttä, kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, mitä ikinä. - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.
Arvostelut 0 arvostelua