Torkkuponcho Kihara
Torkkuponcho Kihara Torkkuponcho Kihara Torkkuponcho Kihara Torkkuponcho Kihara

Torkkuponcho Kihara

69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Torkkuponcholla saat mukavuutta sisustukseen ja pukeutumiseen.

Torkkuponcho on monipuolinen kodin tekstiili

Kaipaatko kotiisi piristävää ja hyödyllistä? Kenties, uudesta monikäyttöisestä torkkuponchosta tulee suosikkisi, koska voit käyttää sitä milloin ja missä vain - väripilkkuna sisustuksessa ja mukavana oloasuna. Vuodenajan kääntyessä talvea kohti voimakkaan punainen torkkuponcho tuo iloa ja positiivista energiaa elämääsi.

Torkkupeittona vuoteessa, sohvalla, nojatuolissa, missä ikinä.  Runsashapsuinen, voimakkaan punainen peitto luo kotiisi iloa ja rentoa tunnelmaa. Torkkuponcho on helppohoitoinen ja kevyt. Fleecen hienonukkainen pinta tuntuu hyvältä miellyttää silmää. Myös kiharareunaisia punaisia tyynynpäällisiä saat kaiken kokoisina verkkokauppamme sivulta -Sisustustyynynpäälliset.Torkkuponchon salaisuus? Torkkupeitto muuntuu ponchoksi kaula-aukkonsa ansiosta. Leveys 150 ja pituus 200 cm. Hienopesu.

Oloasuna mukavasti kotoillen tai illanistujaisissa seurustellen, miten vain.  - Aina saatavilla olevan suloisen ponchon puet helposti yllättävissäkin tilanteissa. Väljän ponchon alle sopii vaate kuin vaate ja se pukee tyylikkäästi kaikenkokoisia naisia ja miehiä. Torkkuponchon suuret samettihapsut tekevät siitä jopa syntisen ihanan.


Etsitkö hyödyllistä lahjaa?  Torkkuponcholla on varmasti käyttöä jokaisessa kodissa. 

Tilaa ja anna torkkuponcho itselle tai ystävälle!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Minä en ainakaan suostu käyttämään epämukavia vaatteita, joita saa kiskoa sopimaan - poncho vapauttaa ja pukee. Huomioithan - näitä jopa syntisen ihania torkkuponchoja saat  v a i n  Full Moonista.

Ota yhteyttä, kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, mitä ikinä. - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.
Arvostelut 0 arvostelua