Sängynpäätyhuppu - Napakka valkoinen
Sängynpäätyhuppu - Napakka valkoinen Sängynpäätyhuppu - Napakka valkoinen Sängynpäätyhuppu - Napakka valkoinen Sängynpäätyhuppu - Napakka valkoinen

Sängynpäätyhuppu - Napakka valkoinen

Full Moon
69,90 €
Sisältää alv. 24 %

Napakalla valkoisella sängynpäätyhupulla vaihtuu vuoteen ilme helposti.

Valkoinen sängynpäätyhuppu

Näyttääkö sänky raskaalta ja tummalta? 

Laadukkaalla, mattavalkoisella sängynpäätyhupulla saat helposti sänkyyn keveämmän ja raikkaan ilmeen. Hupun molemmat puolet ovat samaa laadukasta napakkaa - on helppo laittaa ja vaihtaa päädyn ulkoinen olemus vaikka vuodenaikojen mukaan.

Pitkäikäinen ja helppohoitoinen huppu peittää jopa dramaattisen mustan. Sängynpäätyhuppu on vahvaa 100 prosenttista puuvillaa. Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.

Sinun ei tarvitse arvailla, sopiiko väri tai kankaan laatu sisustukseen. Lähetämme ilmaisen kangasnäytteen ja voit rauhassa katsoa miellyttääkö se sinua. Laita viesti asiakaspalveluun.

Sängynpäätyhuppu kaiken kokoisiin päätyihin

Jos valikosta et löytänyt sopivaa, kerro asiakaspalautteella sängynpäätysi leveys x pituus x syvyys.  Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sinulle räätälöidyn hupun. 

Yleensä mittatilauksella tehdyt tuotteet ovat kalliimpia, meillä näin ei ole. Teemme mittatilaushuput varsin edullisesti, sillä yli 20 vuoden kuluessa valmistus on hioutunut huippuunsa.

Tilaa nyt sängynpäätyhuppu ja nauti vuoteesi uudesta ilmeestä!

*  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

sängynpääty huppu musta


Asiakkaamme, Johanna Lähde toivoi keveyttä ja raikkautta tummaan makuuhuoneeseen. Hän laittoi vaalean helmalakanan ja vaihtoi mustan hupun valkoiseen - onnistunut lopputulos oli taattu.

sängynpääty huppu valkoinen napakka

Vastaan kaikkiin tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiin. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.

P.S. Yhdistämällä hupun kanssa Napakan valkoisen helmalakanan ja päiväpeitteen tyynyineen muotoutuu makuuhuoneesta ihan uusi.

Arvostelut 0 arvostelua