Sängynpäätyhuppu - Hunaja
Sängynpäätyhuppu - Hunaja

Sängynpäätyhuppu - Hunaja

Full Moon
52,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Sängynpäätyhuppu, joka peittää jopa dramaatiisen mustan.

Hunajanvaalea sängynpäätyhuppu

Kyllästyttääkö vuoteesi tumma ja raskas olemus?  - Raikkaan ja keveämmän ilmeen saat helposti tällä hunajanvaalealla sängynpäätyhupulla. Vahvalaatuinen ja ryhdikäs sängynpäätyhuppu, jolla peität jopa  dramaattisen mustan. Huppu on helppo pukea ja riisua. Alareunan tarrakiinnitys pitää sen pitävästi paikoillaan. Sängynpäätyhuppu on helppohoitoinen ja kestävä, josta sinulle on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

 70% puuvilla, 30% pellava
  

Miellyttääkö sängynpäätyhuppu sinua?

Sinun ei tarvitse arvailla hupun kangaslaatua tai väriä. Lähetä viesti ja saat kangasnäytteen parin päivän kuluessa. Voit rauhassa katsoa sopiiko se tunnelmaasi?

Löytyykö sänkynpäätysi kokoa?

Yleensä mittatilauksella tehdyt tuotteet ovat kalliimpia, meillä näin ei ole. Teemme räätälöidyt tuotteet varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden alan kokemus on hionut työmenetelmämme huippuunsa. Jos kokovalikosta et löytänyt sopivaa, ilmoita meille päätysi leveys x pituus x syvyys. Yhteydenottomme jälkeen voit tilata sopivan. Tilaa kangasnäytteet ja/tai ilmoita päädyn mitat tästä - asiakaspalaute .

Tilaa nyt sängynpäätyhuppu ja nauti hunajanvaaleasta vuoteestasi!

*  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Loihdi vuoteen olemus vielä  astetta tyylikkäämmäksi ja yhdistä päädyn kanssa myös hunajanvaalea helmalakana, joita on saatavana sekä suorin että rypytetyin helmoin.

Vastaan kaikkiin tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiisi. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.

Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet