Patjapussi - Lehti
Patjapussi - Lehti

Patjapussi - Lehti

Full Moon
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ensiluokkainen ja miellyttävän pehmeä patjapussi kaiken kokoisia patjoja varten.

Patjapussi -Lehti

Laita patjasi tähän patjapussiin.  Materiaalin lämpimyys ja pehmeys tuovat käyttömukavuutta ja lakanat pysyvät pitävästi paikoillaan mattapintaisen patjapussin päällä. Patja asettuu vaivattomasti oikein mitoitettuun pussiinsa ja on helppo pukea sekä pituus- että leveyssuunassa kiertävän vetoketjunsa ansiosta. Miellyttääkö materiaali sinua?

Sinun ei tarvitse arvailla, miltä kangas tuntuu tai näyttää. Saat ilmaisen kangasnäytteen tästä - asiakaspalaute  ja voit tutustua miellyttävään ja kestävään, helmenharmain lehdin kuvioituun pehmään kangaslaatuun. 

Patjasi korkeus voi olla mitä tahansa!

Jos korkeusvalikosta et löydä patjasi vahvuutta, valitse -oma korkeus/cm ja kerro se tilauslomakkeessaa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle. 

Saat patjapussit myös mittatilauksella

Yleenä mittatilauksena valmistetut tuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Yli 25 vuoden kokemus alalla on hionut työmenetelmämme huippuun. Patjapussin hinta muodostuu patjan koon mukaan - korkeus voi olla mitä tahansa.

Kun tilaat mittatilauksella, ilmoita asiakaspalautteella patjasi leveys x pituus x korkeus. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata patjallesi mitoitetun patjapussin.

Tilaa nyt patjapussi ja nuku hyvin!

*  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai lähimpään noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, mitä ikinä, soita ma-pe klo 9-17 tai lähetä viesti asiakaspalveluumme tästä - asiakaspalaute.


P.S. Nukuthyvin, kun valitset hengittävän ja sähköistymättämän patjapussin päälle laadukkaat lakanat perkaalia kampalaatua. 

Arvostelut 0 arvostelua