Patjapussi - Lehti
Patjapussi - Lehti

Patjapussi - Lehti

Full Moon
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Ensiluokkaisen miellyttävä ja sähköistymätön patjapussi.

Nuku hyvin hengittävässä vuoteessa

Laita patjasi tähän patjapussiin.  Materiaalin lämpimyys ja pehmeys tuovat käyttömukavuutta ja lakanat pysyvät pitävästi paikoillaan mattapintaisen patjapussin päällä. Patja asettuu pussiinsa vaivattomasti pituus- ja leveyssuunassa olevan vetoketjunsa ansiosta. Miellyttääkö materiaali sinua?

Sinun ei tarvitse arvailla, miltä kangas tuntuu tai näyttää. Saat ilmaisen kangasnäytteen tästä - asiakaspalaute  ja voit tutustua tähän ensiluokkaisen kestävään, helmenharmain lehdin kuvioituun pehmään kangaslaatuun. 

Patjasi korkeus voi olla mitä tahansa!

Patjan korkeuden ilmoittaminen: Jos korkeusvalikosta et löydä patjasi korkeutta, valitse -oma korkeus/cm ja kerro se tilauksen lopussa olevassa palkissa -lisätieto tilaukseen. 

Saat patjapussit myös mittatilauksella

Yleenä mittatilauksena valmistetut tuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole, koska työmenetelmämme ovat hioutuneet 25 vuoden aikana huippuunsa. Patjapussin hinta muodostuu patjan koon mukaan - korkeus ei muuta hintaa.

Tilaaminen mittatilauksella: Ilmoita asiakaspalautteella patjasi leveys x pituus x korkeus. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata patjallesi mitoitetun patjapussin.

Tilaa nyt patjapussi ja nuku hyvin!

*  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai lähimpään noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä tai mitä ikinä. Soita ma-pe klo 9-17 tai lähetä viesti asiakaspalveluumme tästä - asiakaspalaute.

P.S. Nukut hyvin ja levollisesti hengittävässä ja sähköistymättömässä vuoteessa. - Valitse siis 100% puuvillainen patjapussi ja sen kumppaniksi laadukkaat puuvillalakanat.

Arvostelut 0 arvostelua