Torkkuponcho/torkkupeitto Yönsininen
Torkkuponcho/torkkupeitto Yönsininen Torkkuponcho/torkkupeitto Yönsininen Torkkuponcho/torkkupeitto Yönsininen Torkkuponcho/torkkupeitto Yönsininen

Torkkuponcho/torkkupeitto Yönsininen

Full Moon
99,90 €
Sisältää alv. 24 %

Torkkuponcholla saat pehmeyttä sisustukseen ja mukavuutta pukeutumiseen.

Torkkuponcho on tarpeellinen kodin tekstiili

Kaipaatko kotiisi piristävää ja hyödyllistä? Kenties, uudesta monikäyttöisestä torkkuponchosta tulee suosikkisi, koska voit käyttää sitä milloin ja missä vain väripilkkuna sisustuksessa ja mukavana oloasuna. 

Torkkupeittona vuoteessa, sohvalla, nojatuolissa, missä ikinä.  Helppohoitoinen, pehmeä torkkupeitto on miellyttävän pehmeää neulefleeciä ja löytää paikkansa niin kotona, mökillä, autossa kuin muualla. Monitoiminen peitto vaatii kumppanikseen tyynynpäälliset, joissa roheet hapsut toistuvat lyhyempinä. Tyynynpäällisiä saat kaiken kokoisina verkkokauppamme sivulta -Sisustustyynynpäälliset.

Oloasuna mukavasti kotoillen tai illanistujaisissa seurustellen, miten vain - Aina saatavilla olevan suloisen ponchon puet helposti yllättävissäkin tilanteissa. Väljän ponchon alle sopii vaate kuin vaate. Se pukee tyylikkäästi kaikenkokoisia naisia ja miehiä. Ponchon suuret roheet hapsut tekevät siitä jopa syntisen ihanan.

Torkkuponchon salaisuus?  Syvänsininen torkkupeitto muuntuu ponchoksi kaula-aukon ansiosta. Leveys 150 ja pituus 200 cm. Hienopesu.

Mietitkö lahjaideaa? Torkkuponcho on ilon ja mukavan olon lahja jokaiselle ja jokaisen kotiin. 

Tilaa ja anna lahjaksi torkkuponcho itselle tai ystävälle!

* Postitamme tuotteet parin-kolmen viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Minä en ainakaan suostu käyttämään epämukavia vaatteita, joita saa kiskoa sopimaan - poncho vapauttaa ja pukee. Huomioithan - näitä jopa syntisen ihania torkkuponchoja saat  v a i n  Full Moonista.

Ota yhteyttä, kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, mitä ikinä. - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.
Arvostelut 0 arvostelua