Sängynpäätyhuppu - Napakka harmaa
Sängynpäätyhuppu - Napakka harmaa Sängynpäätyhuppu - Napakka harmaa Sängynpäätyhuppu - Napakka harmaa Sängynpäätyhuppu - Napakka harmaa

Sängynpäätyhuppu - Napakka harmaa

Full Moon
69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uusi, sängynpäätyhuppu viimeistelee sängyn ilmeen.

Harmaa sängynpäätyhuppu

Oletko kyllästynyt vuoteesi olemukseen ja haluaisit uutta ilmettä makuuhuoneen tunnelmaan. Uudella trendikkään mattaharmaalla sängynpäätyhupulla saat ihmeitä aikaan.

Päätyhuppu on vahvaa, kutistumatonta, mattaharmaata puuvilla-pellavaa. Helppohoitoinen, konepesu 30 asteessa. Silitys kosteana.

Miellyttääkö hupun väri ja kangaslaatu?

Sinun ei tarvitse arvailla kankaan laatua tai väriä. Lähetä viesti asiakaspalveluun, saat ilmaisen kangasnäytteen ja voit rauhassa katsoa miellyttääkö se sinua.

Löydätkö sopivan kokoista?

Saat sängynpäätyhupun myös päätysi mitoilla. Jos kokovalikosta et löydä sopivaa, ilmoita päätysi leveys x pituus x syvyys asiakaspalveluun. Yhteydenottomme jälkeen, tilaa sängynpäätyhuppu mittatilauksella. 

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia, meillä näin ei ole. Teemme räätälöidyt tuotteet varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden aikana työmenetelmämme ovat hioutuneet huippuunsa.

Tilaa nyt sängynpäätyhuppu ja nauti vuoteesi uudesta ilmeestä!

*  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Uusi vuoteesi ilme kerralla ja yhdistä myös napakka helmalakana ja päiväpeite tyynynpäällisineen.


Vastaan kaikkiin tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiisi. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.Arvostelut 0 arvostelua