Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen
Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen

Patjapussi - Napakka luonnonvalkoinen

Full Moon
95,90 €
Sisältää alv. 24 %

Luonnonvalkoiset, napakkalaatuiset ja tyylikkäät patjapussit kaiken kokoisille patjoille

Luonnonvalkoinen patjapussi

Patjan verhoilu on nyt tosi helppoa! 

Näillä kutistumattomilla ja napakoilla patjapusseilla uudistat kaiken kokoiset patjat. Nukkaantumattomat, kestävät ja helppohoitoiset patjapussit sopivat sekä sisä- että ulkotilojen sisustukseen. 

Patjapussi on helppo pukea ja poistaa sekä pituus- että leveyssuunnassa kiertävän vetoketjunsa ansiosta. 

Kestävä patjapussi on vahvaa huonekalukangasta (100 % puuvilla), jolla verhoilee patjat niin vuoteeseen kuin sohvaan. Sopii hyvin myös istuintyynyjen päällystämiseen, koska kangas kestää hankausta ja sen valonsietokyky on erinomainen.

Patjapussit kaiken kokoisina

Patjojen koot ja vahvuudet vaihtelevat. Jos valikosta et löydä patjasi vahvuutta, valitse -oma korkeus/cm ja kerro se tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle. Hinta on sama kaikilla patjan korkeuksilla.

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole, koska yli 25 vuoden kokemus on hionut työmenetelmämme huippuunsa. Kerro asiakaspalautteessa patjasi leveys x pituus x korkeus/cmYhteydenottoni jälkeen voit tilata patjallesi räätälöidyn patjapussin.

Miksi Full Moon patjapussi?

- Hyvä HINTA-LAATU suhde.

- Oikeat mitoitukset ja laatukankaat

- Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys

- Rajaton kokovalikoima

Lähetämme tarvittaessa ilmaiset kangasnäytteet helpottaaksemme sinua kankaan ja värin valinnassa. Kerro toiveesi ja laita viesti asiakaspalveluun.

Tilaa nyt patjapussi, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

*  Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17, kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä.
Arvostelut 0 arvostelua