Luksushotellitason lakanapaketti brodeerauksella - Single Bed
Luksushotellitason lakanapaketti brodeerauksella - Single Bed Luksushotellitason lakanapaketti brodeerauksella - Single Bed Luksushotellitason lakanapaketti brodeerauksella - Single Bed

Luksushotellitason lakanapaketti brodeerauksella - Single Bed

126,70 €
Sisältää alv. 24.00 %

Parhaat lakanat ikinä! Lakanapaketti sisältää pussilakana 150x210 cm ja tyynyliina 50x60 cm sekä aluslakana 150x280 cm

Luksushotellitason lakanapaketti nimikoinnilla

Nuku sinäkin kuin hotellissa laadukkaissa lakanoissa ja nauti!

Hotellitason lakanat ovat sileäpintaiset, vähän kahisevat ja tuntuvat hyvältä ihoa vasten.

Tasokkaissa hotelleissa on korkealaatuiset lakanat ja tyynyliinat, joiden sileä, silkkimäinen pinta tuntuu iholle miellyttävältä ja viileältä. Nämä lakanat myös pysyvät ryhdikkäina ja hyvännäköisina vuoteessa.

Lakanoita on montaa laatua ja materiaalia. Laadukkaisiin hotellisänkyihin laitetaan perkaalilakanat. Tiheään kudottu pitkäkuituinen perkaalilakana on se, mitä laadukkaimmat hotellit käyttävät. Suosittelemiani perkaalilaatuja ovat 100% kampapuuvilla ja puuvillasatiini.

100% puuvilla takaa hyvät unet. Perkaalipuuvillat ovat tiiviitä puuvillalaatuja, jotka on kudottu pitkäkuituisista, kammatuista langoista. Pitkistä kuiduista kehrätty lanka on ohutta, hienoa, hohtavaa ja erittäin kestävää.

Sileäpintainen kampapuuvilla ei kerää helposti pölyäkään. Vuode kannattaa pukea vuodenaikojen väritysten tai tunnelmien mukaan mielihyvää lisäämään.

Kokosin valmiin lakanapaketin, johon kuuluvat: pussilakana 150x210 cm ja tyynyliina 50x60 cm sekä aluslakana 150x280 cm. 

Me Fullmoonilla vastaamme tuotteidemme laadusta. Kampapuuvilla kestää oikein hoidettuna jopa yli 20 vuotta! Annamme hotellilaatuisille kampapuuvillatuotteillemme 10v. laatutakuun. 

Nimikointi kaupan päälle! (Arvo 23,20€)

Näille pussilakanoille ja tyynyliinoille tarjoamme nyt ilmaiset, brodeeratut nimikirjaimet valkoisina tai sinisinä. Ilmoita haluamasi brodeeraukset tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle . Esimerkiksi näin: Siniset kirjaimet  - AK yhteen settiin ja toiseen PP.)

 

Arvostelut 0 arvostelua