Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja)
Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja)

Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja)

Full Moon
129,70 €
Sisältää alv. 24.00 %

Parhaat lakanat ikinä! Lakanapaketti sisältää pussilakanan 150x210 cm ja tyynyliinan 50x60 cm sekä aluslakanan 150x280 cm

Luksustason lakanapaketti nimikoinnilla

Nuku sinäkin kuin kuin pienellä lomalla laadukkaissa lakanoissa ja nauti!

Luksustason lakanat ovat sileäpintaiset, vähän kahisevat ja tuntuvat hyvältä ihoa vasten.

Nämä korkealaatuiset, silkkimäiset lakanat ja tyynyliinat, tuntuvat iholle miellyttäviltä ja viileiltä. Ne myös pysyvät ryhdikkäina ja hyvännäköisinä vuodesta toiseen.

Tiheään kudottu kampapuuvilla on 100% puuvillaa.

Perkaalipuuvilla -laatu on tiivis puuvillalaatu, joka on kudottu pitkäkuituisista, kammatuista langoista. Pitkistä kuiduista kehrätty lanka on ohutta, hienoa, hohtavaa ja erittäin kestävää.

Sileäpintainen kampapuuvilla ei kerää helposti pölyäkään. Vuode kannattaa pukea vuodenaikojen väritysten tai tunnelmien mukaan mielihyvää lisäämään.

Kokosin valmiin lakanapaketin, johon kuuluvat: pussilakana 150x210 cm ja tyynyliina 50x60 cm sekä aluslakana 150x280 cm. 

Me Fullmoonissa vastaamme tuotteidemme laadusta. Kampapuuvilla kestää oikein hoidettuna jopa yli 20 vuotta! Annamme kampapuuvillatuotteillemme 10v. laatutakuun. 

Nimikointi kaupan päälle! (Arvo 23,20€)

Näille pussilakanoille ja tyynyliinoille tarjoamme nyt ilmaiset, brodeeratut nimikirjaimet valkoisina tai sinisinä. Ilmoita haluamasi brodeeraukset tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle . Esimerkiksi näin: Siniset kirjaimet  - AK yhteen settiin ja toiseen PP.)

 

Arvostelut 0 arvostelua