Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja)
Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja)

Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Single Bed (kampanja)

126,70 €
Sisältää alv. 24.00 %

Parhaat lakanat ikinä! Lakanapaketti sisältää pussilakana 150x210 cm ja tyynyliina 50x60 cm sekä aluslakana 150x280 cm

Luksustason lakanapaketti nimikoinnilla

Nuku sinäkin kuin kuin pienellä lomalla laadukkaissa lakanoissa ja nauti!

Luksustason lakanat ovat sileäpintaiset, vähän kahisevat ja tuntuvat hyvältä ihoa vasten.

Nämä korkealaatuiset, sileäpintaiset lakanat ja tyynyliinat, tuntuvat iholle miellyttäviltä ja viileiltä. Ne myös pysyvät ryhdikkäina ja hyvännäköisina vuoteessa.

Lakanoita on montaa laatua ja materiaalia. Tiheään kudottu kampapuuvilla ja puuvillasati ovat suosittelemiani lakanalaatuja, jotka ovat 100% puuvillaa.

100% puuvilla takaa hyvät unet. Perkaalipuuvilla -laatu on tiivis puuvillalaatu, joka on kudottu pitkäkuituisista, kammatuista langoista. Pitkistä kuiduista kehrätty lanka on ohutta, hienoa, hohtavaa ja erittäin kestävää.

Sileäpintainen kampapuuvilla ei kerää helposti pölyäkään. Vuode kannattaa pukea vuodenaikojen väritysten tai tunnelmien mukaan mielihyvää lisäämään.

Kokosin valmiin lakanapaketin, johon kuuluvat: pussilakana 150x210 cm ja tyynyliina 50x60 cm sekä aluslakana 150x280 cm. 

Me Fullmoonilla vastaamme tuotteidemme laadusta. Kampapuuvilla kestää oikein hoidettuna jopa yli 20 vuotta! Annamme kampapuuvillatuotteillemme 10v. laatutakuun. 

Nimikointi kaupan päälle! (Arvo 23,20€)

Näille pussilakanoille ja tyynyliinoille tarjoamme nyt ilmaiset, brodeeratut nimikirjaimet valkoisina tai sinisinä. Ilmoita haluamasi brodeeraukset tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle . Esimerkiksi näin: Siniset kirjaimet  - AK yhteen settiin ja toiseen PP.)

 

Arvostelut 0 arvostelua