Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Double Bed (kampanja)
Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Double Bed (kampanja) Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Double Bed (kampanja)

Luksustason Lakanapaketti Brodeerauksella - Double Bed (kampanja)

273,49 €
Sisältää alv. 24.00 %

Parhaat lakanat ikinä! Sisältää kahdet pussilakanat 150x210 cm ja tyynyliinat 50x60 cm sekä jättikokoisen aluslakanan (300x300 cm)

Luksustason lakanapaketti parivuoteeseen

Haluaisitko nauttia hyvistä unista laadukkaissa, kampapuuvillaissa lakanoissa? Kokosin sinulle lakanapaketin, jossa ovat: kahdet pussilakanat 150x210 cm ja tyynyliinat 50x60 cm sekä jättikokoisen aluslakanan (300x300 cm). 

Hyvät ja levolliset unet takaavia lakanoita ovat sileäpintaiset, vähän kahisevat, jotka tuntuvat hyvältä ihoa vasten.

Hyvien unien vuoteissa on korkealaatuiset lakanat ja tyynyliinat, joiden sileä, silkkimäinen pinta tuntuu iholle miellyttävältä ja viileältä. Laadukkaat lakanat myös pysyvät ryhdikkäina ja hyvännäköisina vuoteessa.

Lakanoita on montaa laatua ja materiaalia. Laadukkaisiin sänkyihin kannattaa laittaa tiheään kudotut perkaalilakanat.  Suosittelemiani perkaalilaatuja ovat kampapuuvilla ja puuvillasatiini.

100% puuvilla takaa hyvät unet, kiiltävät polyesterilakanat eivät ole satiinilakanoita ja ne ovat hiostavia. 

Perkaalipuuvillat ovat tiiviitä puuvillalaatuja, jotka on kudottu pitkäkuituisista, kammatuista langoista. Pitkistä kuiduista kehrätty lanka on ohutta, hienoa, hohtavaa ja erittäin kestävää.

Sileäpintainen kampapuuvilla ei kerää helposti pölyäkään. Vuode kannattaa pukea vuodenaikojen väritysten tai tunnelmien mukaan mielihyvää lisäämään.

Me Fullmoonilla vastaamme tuotteidemme laadusta. Kampapuuvilla kestää oikein hoidettuna jopa yli 20 vuotta! Annamme kampapuuvillatuotteillemme 10v. laatutakuun. 

Ilmainen nimikointi kaupan päälle! (Arvo 23,20€)

Näille pussilakanoille ja tyynyliinoille tarjoamme nyt ilmaiset brodeeratut nimikirjaimet valkoisina tai sinisinä. Ilmoita haluamasi brodeeraukset tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle . Esimerkiksi näin: Siniset kirjaimet  - AK yhteen settiin ja toiseen PP.) 

Arvostelut 0 arvostelua