Yöpaita XXL Valkoinen
Yöpaita XXL Valkoinen Yöpaita XXL Valkoinen Yöpaita XXL Valkoinen Yöpaita XXL Valkoinen Yöpaita XXL Valkoinen Yöpaita XXL Valkoinen Yöpaita XXL Valkoinen

Yöpaita XXL Valkoinen

Full Moon
129,90 €
Sisältää alv. 24 %

Ihanan pehmeä XXL yöpaita, jota mielellään käyttää muulloinkin kuin nukkuessa.

Valkoinen XXL yöpaita

Mikä on mukavampi tunne, kun työpäivän jälkeen pukeutua mukavaan mekkoon - unohtaa kiireet ja viettää rauhallista koti-iltaa. Miellyttävän kevyessä yöpaidassa nukkuu hyvin ja aamupala maistuu makealta. 

Mekkomaisessa yöpaidassa on väljyyttä vaikka kuinka - sekä miehustassa että helmassa.  Laadukas, himmeästi hohtava, hiostamaton puuvillasatiininen yöpaita pukee Sinua, oletpa sitten runsasmuotoinen tai hoikka, pitkä tai pätkä.

Salsamaisessa rypytetyssä helmassa on volyymiä. Selän vastalaskos lisää väljyyttä ja mukavuutta miehustaan. Puolipitkiä hihoja koristava laskoksellinen, leveä röyhelö antaa omaleimaisen ja kevyen ilmeen. Sivutaskut ovat extraa.

Spesiaali pluskoon naiselle


          
  XXL  (42-52)     max. 135 cm          

Teemme yöpaitoja myös mittatilauksella, ole yhteydessä asiakaspalveluun. 

Laatu: Percale, puuvillasatiini 300 TC, 100% puuvilla

Simple is best!

Meiltä on usein kysytty, että saako "normaali" nainen mukavaa ja naisellista yöpaitaa enää mistään. Nyt saa, sillä teimme tämän näyttävän ja laadukkaan yöpaidan Sinulle suomalainen nainen. Yöpaidan mallin pääasiallinen tavoite oli mukavuus, toimivuus ja pitkäikäisyys - emme unohtaneet taskuja, jotka ovat monen toivelistalla.naisen XXL yopaita fullmoon


Tilaa nyt hyvän olon yöpaita ja nauti sen mukavuudessa!

* Postitamme tilauksesi parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.Soita 0400-738019 tai lähetä viesti fi/asiakaspalaute, vastaan kaikkiin tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiin.

Arvostelut 0 arvostelua