Sängynpäätyhuppu - Napakka luonnonvalkoinen
Sängynpäätyhuppu - Napakka luonnonvalkoinen Sängynpäätyhuppu - Napakka luonnonvalkoinen Sängynpäätyhuppu - Napakka luonnonvalkoinen Sängynpäätyhuppu - Napakka luonnonvalkoinen

Sängynpäätyhuppu - Napakka luonnonvalkoinen

Full Moon
$ 71.14
Sisältää alv. 24 %

Napakalla luonnonvalkoisella sängynpäätyhupulla vaihtuu vuoteen ilme helposti.

Luonnonvalkoinen sängynpäätyhuppu

Näyttääkö sänkysi ehkä liian tummalta ja haluaisit keventää sen ilmeen. Ei hätää vaihda sängynpäätyyn luonnonvalkoinen, laadukas huppu ja nauti sängyn uudesta lookista. 

Pitkäikäinen, helppohoitoinen, napakka sängynpäätyhuppu on laadukasta, vahvaa 100% puuvillaa ja peittää jopa dramaattisen mustan. 

Miellyttääkö kankaan laatu?

Sinun ei tarvitse arvailla miltä kangas näyttää ja tuntuu? Lähetä viesti ja saat ilmaisen kangasnäytteen.Konepesu 30 asteessa, silitys kosteana.

Saat oikean kokoisen sängynpäätyhupun.

Jos valikosta et löytänyt sopivaa, kerro sängyn päädyn leveys x pituus x syvyys asiakaspalautteella. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata mittatilaus hupun.

Yleensä mittatilauksella tehdyt tuotteet ovat kalliimpia, meillä näin ei ole. Teemme mittatilaus tuotteet varsin edullisesti, koska yli 20 vuoden aikana työmenetelmät ovat hioutuneet huippuunsa.

Tilaa nyt sängynpäätyhuppu ja nauti vuoteesi kevyestä ilmeestä!

*  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.sängynpääty huppu musta


Johanna Lähde toivoi keveyttä ja raikkaampaa tunnelmaa tummaan makuuhuoneeseen. Hän vaihtoi mustan napakan sängynpäätyhupun ja helmalakanan valkoisiin ja nyt huoneen tunnelma on nyt ihan toinen.

sängynpääty huppu valkoinen napakka

Vastaan kaikkiin tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiisi. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.


P.S. Viimeistele makuuhuoneen sisustus ja yhdistä päätyhupun kanssa Napakka helmalakana, päiväpeite tyynyineen.

Arvostelut 0 arvostelua