Lattiatyynyn päällinen Napakka
Lattiatyynyn päällinen Napakka

Lattiatyynyn päällinen Napakka

69,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Vaihda lattiatyynyyn UUSI, laadukas päällinen ja nauti sen mukavuudessa.

Päällinen lattiatyynyyn, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa

Onko lattiatyyny vielä ihan ok, mutta kulahtanut päällinen pitäisi vaihtaa? Älä stressaa - meiltä saat entistä ehomman, laadukkaan ja kestävän päällisen olipa lattiatyyny minkä kokoinen tahansa. 

Sataprosenttinen puuvillainen, Napakka, sileäpintainen lattiatyynyn päällinen tereellä on helppohoitoinen ja kestävä. Päällisessä on joko vetoketju- tai tarrakiinnitys riippuen tyynyn mallista.

Teree viimeistely

Saat mallikkaan  päällisen, joka on huoliteltu tereellä.

Hoito: Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla, kutistumaton ja nyppyyntymätön.


Ilmaiset kangasnäytteet

Lattiatyyny toimii mukavuutensa lisäksi myös osana sisustusta ja siksi värivalinta on tärkeä juttu. Saat kangasnäytteet tarkasteluun ja voit rauhassa valita, mikä väri parhaiten sinulle sopii. Lähetä osoitteesi asiakaspalveluun - saat näytteet kotiisi parissa päivässä.

Tilaaminen

Lattiatyynyjä on monenlaisia ja siitä syystä ennen tilaamista kerro asiakaspalautteella tyynyn koko ja korkeus. Jos sinulla on vanha päällinen - ota mitat siitä!  (Kuvat selventävät ja helpottavat meitä toteuttamaan toiveesi.) Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sinulle räätälöidyn päällisen.

Tilaa uusi päällinen lattiatyynyyn ja nauti sen mukavuudessa!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Sinulla on mahdollisuus saada tyynynpäällinen kaksivärisenä - vaikka beige toiselle puolelle ja musta toiselle!  Värivaihtoehtoja riittää kyllä.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvostelut 0 arvostelua