Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä)

Full Moon
$ 132.20
Sisältää alv. 24 %

Helposti pedattava, ihoa hyväilevä, kampapuuvillainen aluslakana pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa.

Halkaistun patjan laatulakana

Tykkäät moottoroidusta vuoteestasi, kun voit säädellä patjaa haluamaasi asentoon, mutta kaipaat laadukasta aluslakanaa suojaamaan sijauspatjaa. Lakanan pitäisi olla miellyttävän tuntuinen, helposti pedattava ja pysyisi paikoillaan.

Tämä muotoonommeltu lakana täyttää toiveesi - pysyy hyvin paikoillaan, on helppo pedata ja miellyttävä.

Ainutlaatuisen ja mukautuvan lakanan salaisuus on sen rakenteessa.  Lakanan päissä on taskut, joihin patja on helppo sujauttaa ja jotka pitävät patjan pitävästi paikkoillaan.

Kampapuuvillainen lakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, laadukas sileäpintainan lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, koska siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Lakana on helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Huomioithan, että meidän on tärkeä tietää patjan täsmällinen vahvuus. Jos valikosta se puuttuu,  valitse  -joku muu- ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.

Tilaa nyt ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Lakanaa on helpompi käsitellä kuin kuminauhallista lakanamallia - sujauta vain patjan päät lakanan päissä oleviin taskuihin.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvostelut 0 arvostelua