Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu yhdestä päästä)

Full Moon
89,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Helposti pedattava, ihoa hyväilevä, kampapuuvillainen aluslakana pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa.

Halkaistun patjan lakana

Tykkäät moottoroidusta vuoteestasi, kun voit säädellä patjaa haluamaasi asentoon, mutta kaipaat laadukasta aluslakanaa suojaamaan sijauspatjaa. Rentouttavaa myös olisi, jos lakana olisi miellyttävän tuntuinen, heposti pedattavan ja pysyisi hyvin paikoillaan.

Tämä muotoonommeltu lakana täyttää toiveesi - pysyy hyvin paikoillaan, on helppo pedata ja käsitellä.

Ainutlaatuisen ja mukautuvan lakanasta tekevät sen päissä olevat taskut, joihin patja on helppo sujauttaa.

Kampapuuvillainen lakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, laadukas sileäpintainan lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, sillä se on kudottu tiheään ohuista, kammatuista langoista. Siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Lakana on helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Huomioithan, että meidän on tärkeä tietää patjan täsmällinen vahvuus. Jos valikosta se puuttuu,  valitse  -joku muu- ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.

Tilaa nyt ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Lakanaa on helpompi käsitellä kuin kuminauhallista lakanamallia - sujauta vain patjan päät lakanan päissä oleviin taskuihin.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvostelut 0 arvostelua