Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Full Moon
$ 132.20
Sisältää alv. 24 %

Helposti pedattava, ihoa hyväilevä, kampapuuvillainen aluslakana pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa.

Halkaistun patjan laatulakana

Tykkäät moottoroidusta vuoteestasi, kun voit säädellä patjaa haluamaasi asentoon, mutta kaipaat toimivaa aluslakanaa sijauspatjaasi suojaamaan. Lakanan pitäisi olla myös helposti pedattava ilman painavan patjan nostoa ja pysyisi hyvin patjan päällä. 

Tämä muotoon ommeltu halkaistun patjan täyttää toiveesi, koska se mukautuu ja pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa. Petaaminen käy helposti asettamalla patjan päät lakanassa oleviin taskuihin.  

Laadukas, kampapuuvillainen lakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, sileäpintainen lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, koska siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen aluslakana, joka pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Huomioithan, että meidän on tärkeä tietää patjasi täsmävahvuus. Jos valikosta se puuttuu, valitse  -joku muu- ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa avautuvassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.

Tilaa nyt ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Lakanaa on helpompi käsitellä kuin kuminauhallista lakanamallia - sujautat vain patjan päät lakanan päissä oleviin taskuihin.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvostelut 0 arvostelua