Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Full Moon
119,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Helposti pedattava, ihoa hyväilevä, kampapuuvillainen aluslakana pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa.

Halkaistun patjan lakana

Tykkäät moottoroidusta vuoteestasi, kun voit säädellä patjaa haluamaasi asentoon, mutta kaipaat laadukasta aluslakanaa sijauspatjaasi suojaamaan. Rentouttavaa olisi, jos lakana olisi helposti pedattava ilman painavan patjan nostoa ja pysyisi hyvin patjan päällä. 

Tämä muotoon ommeltu halkaistun patjan lakana mukautuu ja pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa. Petaaminen käy helposti asettamalla patjan päät lakanassa oleviin taskuihin.  

Laadukas, kampapuuvillainen lakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, sileäpintainen lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, sillä se on kudottu tiheään ohuista, kammatuista langoista - siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Lakana on helppohoitoinen ja pitkäikäinen. Pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Huomioithan, että meidän on tärkeä tietää patjasi täsmävahvuus. Kun valikosta se puuttuu, valitse  -joku muu- ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa avautuvassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.

Tilaa nyt ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Lakanaa on helpompi käsitellä kuin kuminauhallista lakanamallia - sujautat vain patjan päät lakanan päissä oleviin taskuihin.

Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvostelut 0 arvostelua