Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä) Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Full Moon
159,90 €
Sisältää alv. 24 %

Helposti pedattava, ihoa hyväilevä, kampapuuvillainen halkaistun patjan aluslakana pysyy hyvin paikoillaan sängyn päätyjä liikuteltaessa.

Halkaistun patjan laatulakana

+++++

Halkaistun patjan lakana -napakymppi myös moottorisänkyyn!

Tykkäät moottoroidusta vuoteestasi, kun voit säädellä patjaa haluamaasi asentoon, mutta kaipaat toimivaa aluslakanaa sijauspatjaasi suojaamaan. Lakanan pitäisi olla myös helposti pedattava ja joka pysyisi hyvin patjan päällä. 

Tämä muotoon ommeltu halkaistun patjan lakana täyttää toiveesi. Pysyy pitävästi patjalla sängyn päätyjä liikuteltaessa ja liittää parivuoteen erilliset petauspatjat kiinni toisiinsa. Lakanan petaaminen käy kätevästi asettamalla patjan päät lakanan taskuihin.  

+++++

"Moottorisängyssämme lakanat eivät oikein pysyneet paikoillaan. Löysin sivustonne ja sieltä bongasin halkaistun patjan lakanat. Tilasin yhden ison, joka käy kahteen rinnakkain olevaan moottorisänkyyn. Hinta ensin hirvitti, mutta lakanat tilataan/ommellaan mittojen mukaan. Nyt kun lakana on ollut käytössä viikon verran, olen todella tyytyväinen! Sijauspatjat pysyvät paikoillaan. 10 pistettä laadukkaasta lakanasta :) Kaunis kiitos ja hyvää jatkoa teille! Terkuin Ulla-Maija Lindroos".

+++++

Hyväntuntuinen ja helppohoitoinen lakana 

tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, sileäpintainen lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, koska siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen aluslakana pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Kun patjasi vahvuus puuttuu korkeusvalikosta, valitse -joku muu-  ja ilmoita petauspatjan täsmävahvuus ihan tilauksen lopussa avautuvassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.  

Tilaa nyt ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvostelut 0 arvostelua