Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

159,90 €
sis. 24 % ALV
Helposti pedattava, halkaistun patjan lakana pysyy hyvin patjan päällä sängyn päätyjä liikuteltaessa ja pitää erilliset patjat yhdessä.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Halkaistun patjan laatulakana

Tykkäät moottoroidusta vuoteestasi, kun voit säädellä patjaa haluamaasi asentoon, mutta etsit toimivaa aluslakanaa sijauspatjaasi suojaamaan. Haet lakanaa, jonka pitäisi olla helposti pedattava ja joka pysyisi hyvin patjan päällä. 

 Tämä muotoonommeltu halkaistun patjan lakana täyttää toiveesi:

  •  miellyttävän tuntuinen
  •  helppohoitoinen ja kestävä
  •  nopea pedata
  •  patjalla pysyvä
  • yhdistää parivuoteen erilliset sijauspatjat toisiinsa

 Nopesti pedattava halkaistun patjan lakana

Aseta patjan päät lakanan päissä oleviin taskuihin. 

Laadukas halkaistun patjan lakana

tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, sileäpintainen lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, koska siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Helppohoitoinen ja pitkäikäinen aluslakana pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Kun korkeusvalikosta puuttuu patjasi vahvuus, valitse -joku muu-  ja ilmoita vahvuus ihan tilauksen lopussa avautuvassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.  

+++++

Vinkki!  Kun erilliset sängyt on yhdistetty parivuoteeksi muodostuu sänkyjen väliin rako, jolloin petauspatjat eivät tahdo pysyä rinnakkain. Tämä halkaistun patjan lakana estää patjojen liikkumisen ja pitää ne kiinni toisissaan.

"Moottorisängyssämme lakanat eivät oikein pysyneet paikoillaan. Löysin sivustonne ja sieltä bongasin halkaistun patjan lakanat. Tilasin yhden ison, joka käy kahteen rinnakkain olevaan moottorisänkyyn. Hinta ensin hirvitti, mutta lakanat tilataan/ommellaan mittojen mukaan. Nyt kun lakana on ollut käytössä viikon verran, olen todella tyytyväinen! Sijauspatjat pysyvät paikoillaan. 10 pistettä laadukkaasta lakanasta :) Kaunis kiitos ja hyvää jatkoa teille! Terkuin Ulla-Maija Lindroos".

+++++

Tilaa nyt ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä: asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe 9-17.


Arvosana
Ulla-Maija Lindroos

Halkaistun patjan lakana

Moottorisängyssämme lakanat eivät oikein pysyneet paikoillaan. Löysin sivustonne ja sieltä bongasin halkaistun patjan lakanat. Tilasin yhden ison, joka käy kahteen rinnakkain olevaan moottorisänkyyn. Hinta ensin hiukan hirvitti, mutta lakanat tilataan/ommellaan mittojen mukaan. nyt kun lakana on ollut käytössä viikon verran, olen todella tyytyväinen! Sijauspatjat pysyvät paikoillaan. 10 poistettä laadukkaasta lakanasta :) Kaunis kiitos ja hyvää jatkoa teille!