Lattiatyynyn päällinen Moonika
Lattiatyynyn päällinen Moonika Lattiatyynyn päällinen Moonika Lattiatyynyn päällinen Moonika

Lattiatyynyn päällinen Moonika

$ 71.93
Sisältää alv. 24 %

Viehkeä, pallokuosinen ja kestävä lattiatyynyn päällinen väripilkuksi sisustukseen.

Lattiatyynyn päällinen - Moonika

Lattiatyynyllä on monta tehtävää varsinkin lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa unohtamatta sen roolia sisustuksessa. Siksi päällisen pitää kestää käyttöä.

Kun haet laadukasta ja vuosia kestävää lattiatyynyn päällistä suosittelen lämpimästi tätä Moonika-kuosillista päällistä, joka on helppohoitoinen, vesipestävä ja silittämättäkin siisti.  Päällinen sopii niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen. Nukkaantumaton päällinen on huoliteltu valkoisin terein ja suljetaan vetoketjulla.

! Lattiatyynyjä on monen kokoisia ja mallisia. Meiltä saat päällisen olipa tyyny sitten kantikas tai pyöreä, korkea tai matala. 

Ennen tilaamista kerro asiakaspalautteella tyynyn koko x korkeus. Jos sinulla on tallessa vanha päällinen - ota mitat siitä. Kuvat olisivat myös tervetulleita, koska ne helpottavat meitä toteuttamaan toiveesi. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata tyynyysi räätälöidyn päällisen.

Tilaa ja päivitä lattiatyyny nyt helposti!

* Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

 Ole yhteydessä tästä asiakaspalaute tai soita 0400-738918, kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella tai kangasnäytteitä. 

Arvostelut 0 arvostelua
Samankaltaiset tuotteet