Lattiatyynynpäällinen Moonika
Lattiatyynynpäällinen Moonika
Lattiatyynynpäällinen Moonika

Lattiatyynynpäällinen Moonika

69,90 €
sis. 24 % ALV
Viehkeä, pallokuosinen lattiatyynynpäällinen väripilkuksi sisustukseen.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Lattiatyynynpäällinen - Moonika

Lattiatyynyllä on monta tehtävää varsinkin lapsiperheissä ja lemmikkitalouksissa unohtamatta sen roolia sisustuksessa. Siksi kannattaakin huomioida lattiatyynynpäällinen, joka kestää kovassa käytössä.

Kun haet laadukasta ja vuosia kestävää lattiatyynynpäällistä suosittelen lämpimästi tätä Moonika-kuosillista päällistä, joka on helppohoitoinen, vesipestävä ja silittämättäkin siisti.  Päällinen sopii niin moderniin kuin klassiseen sisustukseen. Nukkaantumaton lattiatyynynpäällinen on huoliteltu valkoisin terein ja suljetaan vetoketjulla.! Lattiatyynyjä on monen kokoisia ja mallisia. Meiltä saat uuden päällisen lattiatyynyysi olipa se sitten kantikas tai pyöreä, korkea tai matala. 

Ennen tilaamista kerro asiakaspalautteella tyynyn muoto ja sen koko x korkeus. Jos sinulla on tallessa vanha päällinen - ota mitat siitä tai lähetä malliksi meille. Kuvat olisivat myös tervetulleita, koska ne helpottavat meitä toteuttamaan toiveesi. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata tyynyysi räätälöidyn lattiatyynynpäällisen.

Tilaa nyt uusi lattiatyynynpäällinen!

  •  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  • Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

 Ole yhteydessä tästä asiakaspalaute tai soita 0400-738918, kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella tai kangasnäytteitä. 

Arvosana