Vuodehuppu - Napakka tummasininen
Vuodehuppu - Napakka tummasininen Vuodehuppu - Napakka tummasininen Vuodehuppu - Napakka tummasininen

Vuodehuppu - Napakka tummasininen

Full Moon
69,90 €
Sisältää alv. 24 %

Laadukas runkopatjanpäällinen on kuin huppu, jolla helposti saat vuoteeseen uuden lookin.

Napakka, tummasininen vuodehuppu

Tiesitkö, että voit jatkaa runkopatjan käyttöikää tyylikkäällä vuodehupulla ja että, voit vaihtaa väriä vaikka vuodenaikojen mukaan? 

Kestävällä vuodehupulla onnistut. Se on myös edullinen ja vaivaton keino uudistaa vuode ja saada makuuhuoneeseen uutta tunnelmaa. 

Huppu suojaa runkopatjan keskiosan ja sängyn reunat.  Suoralinjaisen suojahupun sekä helmat että kulmat ovat suorat. Sileäpintaisella ja ryhdikkäällä hupulla peität nykyisen olipa se minkä värinen tahansa, koska napakasta kankaasta mikään väri ei heijastu läpi.

Ilmaiset kangasnäytteet

Mieleisen sängystä saa, kun ennen ostopäätöstä voi tsekata mieleisen.  Laita viesti asiakaspalveluun, lähetämme sinulle ilmaiset kangasnäytteet , jotka auttavat värin valinnassa ja samalla myös voit tutustua kangaslaatuun. 

Helppohoitoinen, kutistumaton ja pitkäikäinen runkopatjanpäällinen on vahvaa 100 prosenttista puuvillaa ja pestään 30 asteen pesuohjelmalla. Rumpukuivaus sallittu.

Vuodehuppu mittatilauksella

Saat laadukkaan päällisen sänkyyn kuin sänkyyn. Laita viesti asiakaspalveluun ja kerro sänkysi mitat (leveys x pituus x helman korkeus). Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sänkyysi räätälöidyn päällisen.

Jos et löydä toivomaasi helman korkeutta, valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissa - viesti kauppiaalle tai viestitä asiakaspalvelun kautta. 

+++++

"Tilaus perillä. Juuri sellainen kuin toivoin. Kiitos." Anne Uskelin-Mäkelä 20.4.2021

+++++

Tilaa nyt vuodehuppu ja nauti vuoteen uudesta lookista!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


Arvostelut 0 arvostelua