Sängynpäätyhuppu - Napakka tumma sininen
Sängynpäätyhuppu - Napakka tumma sininen Sängynpäätyhuppu - Napakka tumma sininen Sängynpäätyhuppu - Napakka tumma sininen

Sängynpäätyhuppu - Napakka tumma sininen

Full Moon
49,90 €
Sisältää alv. 24 %

Laadukas tummansininen sängynpäätyhuppu peittää vanhan olipa se minkä värinen tahansa.

Sininen sängynpäätyhuppu

Helppohoitoinen, vesipestävä huppu on käytännöllinen, jolla helposti vaihtuu sängynpääty uuteen kuosiin. Kutistumaton, nukkaantumaton sängynpäätyhuppu on helppo pukea ja vaihtaa. 

Autamme sinua valitsemaan

Oikea kangas- ja värivalinta ratkaisee onnistuneen lopputuloksen. Ennen tilaamista voit itse kokea, miltä laadukas napakka tuntuu ja katsoa natsaako syvänsininen sisustukseesi. Laita viesti asiakaspalveluun. Lähetämme ilmaiset kangasnäytteet  ja voit rauhassa tehdä ostopäätöksen. 

Kun sängynpääty on yhteensopiva muiden vuodetekstiilien kanssa saa viihtyisän ja tasapainoisen ilmeen makuuhuoneeseen. Yhdistyy täydellisesti muihin napakoihin, sinisiin vuodetekstiileihin, kuten helmalakanoihin, runkopatjan päällisiin, patjapusseihin, päiväpeitteisiin ja tyynynpäällisiin.

Sängynpäätyhuppu myös mittatilauksella

Meiltä saat hupun kaiken kokoisena olipa nykyinen sängynpäätysi minkä kokoinen tahansa. Kerro päädyn leveys x korkeus x syvyys asiakaspalveluun. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sinulle räätälöidyn hupun.

Tilaa nyt sängynpäätyhuppu ja nauti vuoteen uudesta lookista!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Arvostelut 0 arvostelua