Patjapussi Napakka keltainen
Patjapussi Napakka keltainen Patjapussi Napakka keltainen Patjapussi Napakka keltainen Patjapussi Napakka keltainen Patjapussi Napakka keltainen

Patjapussi Napakka keltainen

Full Moon
89,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kulutusta kestävä patjapussi uudistaa patjan, olipa se minkä kokoinen ja vahvuinen tahansa.

Patjapussi

Tiesitkö, nyt saat lämpöä patjoille ja sisustustyynyille, kun verhoilet ne keltaiseen? 

Patjapussi on helppo pukea ja ottaa pois sen kahta reunaa kiertävän vetoketjunsa ansiosta. Helppohoitoinen ja  nukkaatumaton  patjapussi suojaa patjaa ja jatkaa sen käyttöikää.

Vahva patjapussi kestää kovaa kulutusta, koska se laadukasta verhoilukangasta, 100% puuvillaa. On hengittävä ja sopii hyvin vuoteiden, sohvien ja istuimien päällisiin. Napakka -kangsalaatu sietää hankausta ja auringonvaloa erittäin hyvin.

Patjapussit kaiken kokoisina

Patjojen koot ja vahvuudet vaihtelevat. Jos valikosta et löydä patjasi vahvuutta, valitse -oma korkeus/cm ja kerro se tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle. Hinta on sama riippumatta patjan vahvuudesta.

Miksi Full Moon patjapussi?

- Hyvä HINTA-LAATU suhde.

- Oikeat mitoitukset ja laatukankaat

- Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys

- Rajaton kokovalikoima

Patjapussi mittatilauksella

Napakat patjapussit sopivat hyvin sekä sisä- että ulkotiloihin. Saat pussin patjaan kuin patjaan olipa se sitten minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja kerro toiveesi. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata Sinulle räätälöidyn vetokejullisen patjan päällisen.

Usein mittatilaustuotteet koetaan kalliina, meillä näin ei ole, koska 25 vuoden kokemus on hionut tekemisemme huippuunsa.

Lähetämme tarvittaessa ilmaiset kangasnäytteet helpottaaksemme sinua kankaan ja värin valinnassa. Kerro toiveesi ja laita viesti asiakaspalveluun.

Asiakkaamme, Leena Vuorenvirta sai vierasvuoteestaan tosi maukkaan uudella patjapussilla. 

Tilaa nyt patjapussi väripilkuksi sisustukseen!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Huomioithan, että patjapussien ohella tarjoamme myös keltaisia, napakoita helmalakanoita, päiväpeitteitä, tyynynpäällisiä, sängynpäädyn huppuja, jotka kaikki täydentävät toisiaan.

Arvostelut 0 arvostelua