Patjapussi Napakka tumman sininen
Patjapussi Napakka tumman sininen Patjapussi Napakka tumman sininen Patjapussi Napakka tumman sininen

Patjapussi Napakka tumman sininen

Full Moon
89,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kulutusta kestävä patjapussi uudistaa patjan, olipa se minkä kokoinen ja muotoinen tahansa.

Patjapussi

Tiesitkö, että patjan ja sisustustyynyjen verhoilu on nyt tosi helppoa ajattomalla tummansinisellä patjapussilla? Tumma sininen on klassikko, jonka nimeen monet vannovat välittämättä sisustustrendeistä. 

Patjapussi on helppo pukea ja ottaa pois sen kahta reunaa kiertävän vetoketjunsa ansiosta. Helppohoitoinen, nukkaatumaton vesipestävä patjapussi suojaa patjaa ja josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa.

Vahva patjapussi kestää kovaa kulutusta, koska se laadukasta verhoilukangasta, 100% puuvillaa. On hengittävä ja sopii hyvin vuoteiden, sohvien ja istuimien päällisiin. Napakka sietää hankausta ja auringonvaloa erittäin hyvin.

Patjapussit kaiken kokoisina

Patjojen koot ja vahvuudet vaihtelevat. Jos valikosta et löydä patjasi vahvuutta, valitse -oma korkeus/cm ja kerro se tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle. Hinta on sama riippumatta patjan korkeudesta.

Miksi Full Moon patjapussi?

- Hyvä HINTA-LAATU suhde

- Laadukas kangas

- Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys

- Rajaton kokovalikoima

Patjapussi mittatilauksella

Napakat patjapussit sopivat hyvin sekä sisä- että ulkotilojen sisustukseen. Saat pussin patjaan kuin patjaan - olipa se sitten minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja kerro toiveesi. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata Sinulle räätälöidyn patjapussin.

Usein mittatilaustuotteet ovat kalliimpia, meillä näin ei ole, koska 25 vuoden kokemus on hionut valmistuksen huippuunsa.

Lähetämme tarvittaessa ilmaiset kangasnäytteet helpottaaksemme sinua kankaan ja värin valinnassa. Kerro toiveesi ja laita viesti asiakaspalveluun.

Tilaa nyt patjapussi väripilkuksi sisustukseen!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Huomioithan, että patjapussien ohella tarjoamme myös sinisiä napakoita helmalakanoita, päiväpeitteitä, kaitapeitteitä, tyynynpäällisiä ja sängynpäädyn huppuja, jotka kaikki täydentävät toisiaan.

Arvostelut 0 arvostelua