Patjapussi Napakka oranssi
Patjapussi Napakka oranssi Patjapussi Napakka oranssi Patjapussi Napakka oranssi

Patjapussi Napakka oranssi

Full Moon
89,90 €
Sisältää alv. 24 %

Kulutusta kestävä patjapussi uudistaa patjan, olipa se minkä kokoinen ja vahvuinen tahansa.

Patjapussi

Sisustuspatjat ja -tyynyt saa lämpimästi hehkumaan laittamalla niihin uudet ja kestävät päälliset. Hillitty, auringonlaskun okra luo ympärilleen lempeän tunnelman. 

Päällinen on helppo laittaa patjapussiin ja poistaa sen kahta reunaa kiertävän vetoketjunsa ansiosta. Nukkaatumaton, kutistumaton patjapussi suojaa patjaa ja kestää vuodesta toiseen. 

Patjapussit kaiken kokoisina

Patjojen koot ja vahvuudet vaihtelevat. Jos valikosta et löydä patjasi vahvuutta, valitse -oma korkeus/cm ja kerro se tilauslomakkeessa olevassa palkissa -viesti kauppiaalle. Hinta on sama riippumatta patjan vahvuudesta.

Miksi Full Moon patjapussi?

- Hyvä HINTA-LAATU suhde.

- Oikeat mitoitukset ja laatukankaat

- Helppohoitoisuus ja pitkäikäisyys

- Rajaton kokovalikoima

Vahva patjapussi kestää kovaa kulutusta, koska napakka, verhoilukangas on paksua, 100% puuvillaa ja sietää hyvin hankausta kuin auringonvaloakin. On hengittävä ja sopii hyvin vuoteiden, sohvien ja istuimien päällisiin.

Helppohoitoinen, pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana. 

Patjapussi myös mittatilauksella

Napakat patjanpäälliset sopivat hyvin sekä sisä- että ulkotiloihin. Saat päällisen patjaan kuin patjaan olipa se sitten minkä kokoinen, korkuinen tai muotoinen tahansa. Ole yhteydessä asiakaspalveluun ja kerro toiveesi. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata Sinulle räätälöidyn vetoketjullisen patjanpäällisen.

Usein mittatilaustuotteet koetaan kalliina, meillä näin ei, koska 25 vuoden kokemus alalla on hionut tekemisemme huippuunsa.

Lähetämme tarvittaessa ilmaiset kangasnäytteet helpottaaksemme sinua kankaan ja värin valinnassa. Kerro toiveesi ja laita viesti asiakaspalveluun.

Tilaa nyt patjapussi väripilkuksi sisustukseen!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Huomioithan, että tarjoamme myös napakoita helmalakanoita, päiväpeitteitä, kaitapeitteitä, tyynynpäällisiä ja sängynpäädyn huppuja, jotka kaikki täydentävät toisiaan.

Arvostelut 0 arvostelua