Pussilakana Riitu
Pussilakana Riitu Pussilakana Riitu Pussilakana Riitu Pussilakana Riitu Pussilakana Riitu Pussilakana Riitu Pussilakana Riitu

Pussilakana Riitu

Full Moon
$ 40.61
Sisältää alv. 24 %

Perkaalipuuvillainen, nukkaantumaton pussilakana tuntuu sileältä ihoa vasten ja paranee vanhetessaan.

Upea, Riitu -pussilakana

Valitse pussilakanan päällipuolen raidat ja sen yksivärinen alapuoli mieltymyksesi mukaan. Tunne ihollasi ihanan pussilakanan silkkimäinen sileys ja nauti levollisia unia. 

Pitkäikäinen, nukkaantumaton pussilakana paranee käytettäessä. Laadukas pussilakana sopii myös niin allergiselle ja herkkäihoiselle, koska lakanasta ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää herkästi huonepölyä. Kampapuuvillainen pussilakana on myös yöhikoiluun taipuvaisen suosikki, koska kangas tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä.  

Kankaan laatu ja oikea mitoitus takaavat levolliset unet.  Mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset. High Quality, percale, kampapuuvilla, 40x40, 120x90/inch. 100% puuvilla. 

Saat ilmaiset kangasnäytteet kotiisi parissa päivässä. Lähetä viesti asiakaspalautteella.  

Myös mittatilauksella

Onko peittosi erikoismittainen?  Yleensä mittatilauksella tehdyt tuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole - saat pussilakanan mittatilauksella varsin edullisesti. 

Mittatilauksella tilaaminen: Kerro asiakaspalautteella peittosi leveys x pituus. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata peitolle räätälöidyn pussilakanan.

Miksi Full Moon pussilakana?

* mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset

* pujotusaukon tarra pitää peiton pussissaan

* pitkäikäisyys

* rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille

* myös nimikoituina

* valmistusmaa Suomi

! Tarvittaessa laitamme pussilakanan yläkulmiin nauhat, jotka solmit peiton yläkulmien silmukoihin. Valitettavasti nauhat peitoista puuttuvat, joten ne pitäisi niihin itse laittaa. Nauhakiinnityksellä peitto pysyy takuuvarmasti pussilakanassa. 

Kun haluat nauhallisen pussilakanan, ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissä -lisätieto tilaukseen tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tilaa nyt pussilakana ja nauti unestasi entistä enemmän!

- Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen. 

- Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. 

- Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Huomioithan - saat pussilakanat myös nimikoituina. Nimikoiduilla liinavaatteilla ilahdutat myös lahjansaajaa. Tutustu nimikointeihin Nimikointi -sivulla.

>> Marin blogi /kirjoitus/520.

Kun haluat tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute  tai soita ma-pe 0400-738019 klo 9-17.

Kurkkaa, kuinka Jenni nauttii laatulakanoissa. puhtaat-valkeat-lakanat/

Arvostelut 0 arvostelua