Pussilakana Raita
Pussilakana Raita Pussilakana Raita Pussilakana Raita Pussilakana Raita Pussilakana Raita Pussilakana Raita Pussilakana Raita Pussilakana Raita

Pussilakana Raita

Full Moon
39,90 €
Sisältää alv. 24 %

Perkaalipuuvillainen, nyppyyntymätön pussilakana tuntuu sileältä ihoa vasten ja paranee vanhetessaan.

Upea Raita -pussilakana

On ihana levätä laatulakanoissa ja tuntea pussilakanan silkkimäinen sileys ihoa vasten. Laadukas Raita -pussilakana vain paranee käytössä ja sopii hyvin niin allergiselle kuin herkkäihoiselle, koska siitä ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää herkästi huonepölyä. 

Sileäpintainen pussilakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä, joten sopii myös hyvin hikoiluun taipuvaiselle. 

Haluamme tarjota Sinulle parhaan käyttökokemuksen tuotteistamme. Pussilakanan kangaslaadun ohella huolehdimme oikeista mitoituksista  ja huolellisesta ompelusta.

High Quality, percale, kampapuuvilla, 40x40, 120x90/inch. 100% puuvilla. 

Pestään 60 asteen pesuohjelmalla (tarvittaessa 90 asteessa), rumpukuivaus sallittu, silitys kosteana.

- Ilmaisten kangasnäytteiden avulla voit tutustua rauhassa kampapuuvillan laatuun ja väreihin. Lähetä viesti asiakaspalveluun - saat näytteet tarkasteluun parissa päivässä.

Myös mittatilauspussilakana

Olipa peittosi sitten minkä kokoinen tahansa, meiltä saat pussilakanan peittoon kuin peittoon. Yleensä mittatilauksella tehdyt tuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole, koska yli 25 vuoden aikana olemme hioneet osaamisemme huippuutasoon.   

Mittatilauksella tilaaminen: Kerro asiakaspalautteella peittosi leveys x pituus. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata peitollesi räätälöidyn pussilakanan.

Miksi Full Moon pussilakana?

* reilut mitoitukset, joissa on huomioitu kankaan kutistumiset

* pujotusaukon tarra pitää peiton pussissaan

* pitkäikäisyys

* rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille

* myös nimikoituina

* valmistusmaa Suomi

! Halutessasi laitamme nauhat pussilakanan yläkulmiin, joilla saat peiton pysymään takuuvarmasti pussissaan. Nauhat solmitaan peiton yläkulmien silmukkalenkkeihin. (Yleensä lenkkejä peitoissa ei ole, joten ne pitää itse laittaa tai laitattaa.) 


Kun haluat tilata nauhallisen pussilakanan, kerro se meille ihan tilauksen lopussa olevassa palkissä -lisätieto tilaukseen tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tilaa nyt pussilakana ja nauti unestasi entistä enemmän!

- Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen. 

- Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. 

- Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Hyvä lahjaidea!  Ilahduta itseäsi, ystävääsi, läheistä nimikoidulla pussilakanalla ja tyynyliinalla. Tutustu nimikointeihin verkkokauppamme sivulla -Nimikointi 

>> Marin blogi /kirjoitus/520.

Kun haluat tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute  tai soita ma-pe 0400-738019 klo 9-17.

Kurkkaa, kuinka Jenni nauttii laatulakanoissa. puhtaat-valkeat-lakanat/

Arvostelut 0 arvostelua