Moottorisänkylakana
Moottorisänkylakana Moottorisänkylakana Moottorisänkylakana Moottorisänkylakana

Moottorisänkylakana

$ 60.96
Sisältää alv. 24 %

Säätösängyn huippuhyvä lakana, jossa yhdistyvät laadukkuus, pysyvyys ja petaamisen helppous.

Moottorisänkylakana 

Muuten niin mukavalla sängyn mekaniikalla on varjopuolensa - petauspatja liikkuu eikä lakana pysy. Stressaava haitta meillä kaikilla, jotka käytämme säätösänkyä. Eikö sinustakin ole suorastaan ärsyttävää nostella petauspatjaa paikoilleen aina ja aina uudelleen?

Onneksi on fiksumpi - moottorisänkylakana

Tämän petauspatjalla käytettävän superhyvän lakanan avulla pääsin eroon haitasta ja nyt voin säädellä patjaa haluamaani asentoon ilman patjan kiskomista ja turhauttavaakin lakanan oikomista.

Nyt, sinäkin voit rentoutua, lepuuttaa jalkojasi, lueskella ja nauttia levollisia unia, kun allasi on napakasti pysyvä moottorisänkylakana.

Helppo

 -Sujauta petauspatja lakanan päissä oleviin taskuihin ja aseta nauhat mekaanisen (liikuteltavan)  patjan kulmiin, tämän jälkeen lakana pysyy siististi sileänä ja estää petauspatjan liikkumisen.

Laadukas

- Silkkimäisen sileä, nyppyyntymätön ja miellyttävän tuntuinen lakana, joka tuntuu viileältä lämpimällä ja lämpimältä kylmällä. Allergisen, herkkäihoisen ja hikoiluun taipuvaisen lakana, koska kankaasta ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi.

Laatu: Percale, 100% puuvilla

Helppohoitoinen ja kestävä

- Lakana kestää pesuja, kovaa kulutusta ja paranee käytettäessä. Pestään 60 asteisella pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

Kaiken kokoisena

Lakana on mitoitettu max. 7 cm vahvuisille petauspatjoille ja mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistuvuus. Kun patjasi poikkeaa standardikokoisesta, ole yhteydessä asiakaspalveluun. Teemme patjallesi räätälöidyn lakanan. 

Vinkki: Huippuhyvä lakana sinulle, kun haluat helpottaa petaamista, päästä eroon valuvasta petauspatjasta ja nukkua stressitöntä unta. 

Tilaa nyt moottorisänkylakana ja nauti vuoteen mukavuudesta!

- Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen. 

- Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. 

- Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


Arvostelut 0 arvostelua