Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima
Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima

Pikapetauslakanat puuvillasatiini eriväeissä/rajaton kokovalikoima

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pikapetauslakana helpottaa koko perheen lakanoiden vaihtoa. Satiinipuuvilla on miellyttävän pehmeää ja lämpimäntuntuista 100 % puuvillaa.

Pikapetauslakana satiinipuuvillaa

Helpota lakananvaihtoa pikapetauslakanalla - pysyy hyvin paikoillaan ja on helppo pedata.   

Valitse pikapetauslakana petauspatjasi koon mukaan. Mitoituksissa on huomioitu lakanan kutistumiset ja patjan vahvuus max. 7 cm.

Jos petauspatjasi koko tai korkeus poikkeaa tavallisista, lähetä viesti tästä - asiakaspalaute ja kerro petauspatjasi leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata patjallesi räätälöidyn pikapetauslakanan.


Pikapetauslakana Full Moon vs.  kuminauhalakana 

>> Rouva Turusta koki kuminauhalakanan aikalailla ryppyiseksi aamuisin ja ettei se pysy riittävän hyvin patjan päällä. Lähetin hänelle  pikapetauslakanan ja kuminauhalakanan testattavaksi. 

Katso, kuinka pikapetauslakana toimii paremmin kuin kuminauhalakana.

Laatu: High Quality, percale, satiini
40x40, 110x90/inch. 100 % puuvilla  

Himmeäkiiltoinen, satiinipuuvilla tuntuu pehmeältä ja lämpimältä. On ekologinen valinta, sillä satiinipuuvillalakana kestää käyttöä pitkään.

Varmista, sopiiko kangaslaatu ja väri makuuhuoneesi tunnelmaan. Saat ilmaiset kangasnäytteet parissa päivässä, lähetä viesti tästä - asiakaspalaute.

"Minä vähän epäröin mahtaisiko mustat petivaatteet näyttää hyviltä, mutta se osoittautui turhaksi. Hyvältä näyttävät ja tuntuvat vielä paremmilta. Hyvin meni tuo muotoiltu tyynykin sisään ja pikapetauslakana oli helppo pujottaa raskaan petarin päälle. Ei enää pystypainia petaripussin kanssa. Kiitos hyvistä unista jälleen kerran." Marko Kärkkäinen 4.10.2015.

Tilaa nyt ja nauti levollisia unia laatulakanoissa!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Arvostelut 0 arvostelua