Helmalakana/rypytetty Siniruusu
Helmalakana/rypytetty Siniruusu Helmalakana/rypytetty Siniruusu

Helmalakana/rypytetty Siniruusu

Full Moon
49,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Uutta ja ihanaa tunnelmaa tällä ruusuisella helmalakanalla.

Kesäisen keveää ja heleää

Täydellisesti rypyttyvä ja kauniisti laskeutuva ruusuinen kuosi luo kesäisen tunnelman. Helmat kolmella sivulla ovat viskoosia ja keskiosa on puuvillaa.

Pestään 40 asteessa, silittämättäkin siisti.

Ilmaiset kangasnäytteet

Haluatko nähdä kankaan livenä ja katsoa sopiiko se muuhun sisustukseen? Lähetä viesti ja saat näytteen kotiisi parissa päivässä.

Vakiokoot

Saat helmalakanat kaiken kokoisille sängyille. 

Mittatilauksella

Sänkyjen ja patjojen koot vaihtelevat. Valmistamme jokaisen, myös vakiomittaisen helmalakanan erikseen ja yksilöllisesti sinun tarpeisiisi. Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Saat hyvin istuvan ja oikean kokoisen helmalakanasi varsin edullisesti. Hinta määräytyy vuoteesi koon mukaan riippumatta helman korkeudesta. Kun vuoteesi poikkeaa vakiomittaisesta, kerro leveys x pituus x korkeus/cm asiakaspalautteessa. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata omasi.

Helman korkeus

Helman korkeudet ovat rajattomat. Saat siistin ja huolitellun ilmeen myös korkeisiin peteihin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Toimi näin, kun helman korkeusvalikosta et löydä omaasi: Valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita helmasi mitta -lisätieto tilaukseen palkissa, joka avautuu tilauksen lopussa.

Tilaa nyt kesäinen helmalakana ja näe ruusuisen unia!

*  Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa Postin lähetyksiin.

*  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

*  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Kun haluat tuotetietoa, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.                                                                              


Arvostelut 0 arvostelua