Suojalakana - petauspussi - Waterproof
Suojalakana - petauspussi - Waterproof Suojalakana - petauspussi - Waterproof Suojalakana - petauspussi - Waterproof Suojalakana - petauspussi - Waterproof Suojalakana - petauspussi - Waterproof

Suojalakana - petauspussi - Waterproof

Full Moon
$ 51.34
Sisältää alv. 24 %

Inkontinenssisuoja petauspatjaan. Suojaa patjan molemmat puolet kaikilta nestevuodoilta.

Petauspussi suojalakana

Miellyttävän pehmeä, kaikilta nesteiltä suojaava, waterproof-käsitelty petauspussi pitää patjasi kuivana ja puhtaana molemmin puolin. Waterproof petauspussi suojaa patjan kaikilta nestevuodoilta ja estää nesteiden pääsyn läpi.

Kaiken kokoisille petauspatjoille

Waterproof-petauspussi on mitoitettu patjan koon mukaan. Jos valikosta et löydä patjaasi, saat suojapussin meiltä, olipa se minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. 

Kun tilaat mittatilauksella, kerro patjasi leveys x pituus x korkeus/cm asiakaspalautteella. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata patjaasi mitoitetun petauspussin.

Oikein hoidettuna waterproof -petauspussi  pitää patjan puhtaana vuodesta toiseen. Pese petauspussi 60 ja tarvittaessa 95 asteessa. 

Tilaa ja nauti levollisia unia ennenkaikkea kuivassa vuoteessa!

* Valmistamme suojalakanat ammattitaidolla ja kestävistä materiaaleista.

* Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa työpaikalle, kotiin tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.
Arvostelut 0 arvostelua