Petauspussit KAMPAPUUVILLAA

Full Moon
42,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Unohda ryppyilevät lakanat ja nauti levollisia unia.

Toimme markkinoille Full Moon petauspussin helpottamaan lakanoiden jokapäiväistä oikomista. Petauspussista on tullut suosituin vaihtoehto perinteisille aluslakanoille. Suosittelemme Full Moon petauspussia jokaiselle ja erityisesti henkilöille,  jotka nukkuvat levottomasti. Moottoroiduissa vuoteissa petauspussi on ehdoton valinta pysyyhän se paikoillaan patjaa liikuteltaessa. Kaiken kaikkiaan petauspussi helpottaa arkista lakanashouvvia ja lakana pysyy siistinä ja sileänä pesujen välisen ajan.

Valitsimme Full Moon -petauspusseille mahdollisimman kestävän ja laadukkaan kankaan. Päädyimme percale- kampapuuvillaan,  joka on kudottu ohuista kammatuista langoista hyvin tiheään. Silkkimäisen pintansa ansiosta siitä ei lähde herkästi kuitupölyä eikä se kerää pölyä. Kangas on hienointa puuvillaa, joka ei nukkaannu eikä nyppäänny. On kestävä valinta.

Sopii hyvin myös allergisille ja herkkäihoisille ihmisille.  

Laatu: percale, 100 % puuvilla. 40x40, 120x90/inch.

Mitoitutuksissa on huomioitu kankaan kutistumiset ja patjan vahvuus max. 7 cm. 

Jos petauspatjasi on vahvempi, ilmoita petarin korkeus tilauksen yhteenvetosivulla - viesti tilaukseen liittyen - ikkunassa.  Arvostelut 0 arvostelua