Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima
Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima

Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pikapetauslakana on levottoman nukkujan unelma, pysyy paikoillaan levottominakin öinä. On helppo ja nopea pedata. Hyvänlaatuista 100% puuvillaa.

Pikapetauslakana - helpompi pedata, parempi nukkua

Etsitkö lakanaa isolle ja painavalle petauspatjallesi, joka pysyisi paikoillaan levottominakin öinä? Haaveiletko lakanasta, joka olisi helppo ja nopea pedata? Pikapetauslakana on etsimäsi. Quick`n easy kuvaa hyvin lakanan luonnetta. Se on helppo pedata ja pysyy.

Pikapetauslakana sai alkunsa

>> Suunnittelin pikapetauslakanan asiakkaalleni, joka kertoi, että yksin on hankala laittaa painava 210x210 cm kokoinen petauspatja petauspussiin. Pikapetauslakanalla hänen lakananvaihto helpottui huomattavasti.

Valitse pikapetauslakana petauspatjasi koon mukaan. Mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset ja patjan vahvuus max. 7 cm.

Pikapetauslakana on hyvänlaatuista puuvillaa. Saat ilmaisen kangasnäytteet tästä - asiakaspalaute.

 Basic, 100 % puuvilla
  20x20, 60x60/inch.  

Pikapetauslakana vs. kuminauhalakana 

>> Rouva Turusta koki kuminauhalakanat aikalailla ryppyisiksi aamuisin eivätkä ne pysyneet riittävän hyvin patjan päällä. Lähetin hänelle testattavaksi pikapetauslakanan ja kuminauhalakanan.


Katso, kuinka pikapetauslakana toimii paremmin kuin kuminauhalakana."Minä vähän epäröin mahtaisiko mustat petivaatteet näyttää hyviltä, mutta se osoittautui turhaksi. Hyvältä näyttävät ja tuntuvat vielä paremmilta. Hyvin meni tuo muotoiltu tyynykin sisään ja pikapetauslakana oli helppo pujottaa raskaan petarin päälle. Ei enää pystypainia petaripussin kanssa. Kiitos hyvistä unista jälleen kerran." Marko Kärkkäinen 4.10.2015.

Saat pikapetauslakanan myös mittatilauksella.  Lähetä viesti ja kerro petauspatjasi leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata petarillesi räätälöidyn pikapetauslakanan.

Tilaa nyt pikapetauslakana ja nauti levollisia unia!

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Arvostelut 0 arvostelua