Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima
Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima

Pikapetauslakanat puuvillaa/rajaton kokovalikoima

39,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Pikapetauslakana on levottoman nukkujan unelma, pysyy paikoillaan levottominakin öinä. On helppo ja nopea pedata. Hyvänlaatuista 100% puuvillaa.

Pikapetauslakana - helpompi pedata, parempi nukkua

Etsitkö lakanaa isolle ja painavalle petauspatjallesi, joka pysyisi paikoillaan levottominakin öinä? Haaveiletko lakanasta, joka olisi helppo ja nopea pedata?

Pikapetauslakanan  syntyhistoriaa:

>> Suunnittelin pikapetauslakanan asiakkaalleni, joka kertoi, että yksin on hankala laittaa painava 210x210 cm kokoinen petauspatja petauspussiin. Pikapetauslakanalla hänen lakanashouvvi helpottui huomattavasi.

"Minä vähän epäröin mahtaisiko mustat petivaatteet näyttää hyviltä, mutta se osoittautui turhaksi. Hyvältä näyttävät ja tuntuvat vielä paremmilta. Hyvin meni tuo muotoiltu tyynykin sisään ja pikapetauslakana oli helppo pujottaa raskaan petarin päälle. Ei enää pystypainia petaripussin kanssa. Kiitos hyvistä unista jälleen kerran." Marko Kärkkäinen 4.10.2015.

Valitse pikapetauslakana petauspatjasi koon mukaan. Mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset ja patjan vahvuus max. 7 cm.

Saat pikapetauslakanan myös mittatilauksella!  Lähetä viesti tästä - asiakaspalaute ja kerro petauspatjasi leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata omasi.


Hyvänlaatuista puuvillaa. 

Varmista, sopiiko kankaan laatu ja väri makuuhuoneesi tunnelmaan. Pyydä ilmaiset kangasnäytteet tästä - asiakaspalaute.

 Basic, 100 % puuvilla
  20x20, 60x60/inch.  

Pikapetauslakana Full Moon vs. kuminauhalakana vertailussa:

>> Rouva Turusta koki kuminauhalakanat aikalailla ryppyisiksi aamuisin eivätkä ne pysyneet riittävän hyvin patjan päällä. Lähetin hänelle testattavaksi pikapetauslakanan ja kuminauhalakanan.


Katso, kuinka pikapetauslakana toimi paremmin kuin kuminauhalakana.Tilaa nyt pikapetauslakana ja nauti levollisia unia!

* Valmistamme liinavaatteesi huolellisesti, käyttöä ja kulutusta kestävistä kankaista.

* Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

Arvostelut 0 arvostelua