Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä
Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä

Pussilakanat tereillä - Kampapuuvillaa/Eriväreissä

Full Moon
39,90 €
Sisältää alv. 24 %

Tere antaa pussilakanalle hauskan ja piristävän ilmeen.

Pussilakana tereillä

Näissä ainutlaatuisissa lakanoissa nautit unestasi entistä enemmän. Tereet luovat pussilakanoihin yksilöllistä ja modernia henkeä. 

                                                                                                                    

Pussilakanat ovat hienointa ja kalleinta puuvillaa. Silkkimäisen sileät ja nukkaantumattomat pussilakanat paranevat käytössä entisestään. Suosittelen näitä myös allergisille ja herkkäihoisille, koska kankaasta ei irtoa kuitupölyä ja ei kerää huonepölyä herkästi. Pussilakanat tuntuvat viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä - yöhikoiluun taipuvaisten napakymppi.

Pussilakanan kangaslaatu ja oikea mitoitus takaavat mukavuutesi. Fullmoon pussilakanat tehdään peittojen koon mukaan ja niissä on huomioitu kankaan kutistumiset. 

Varmista, sopiiko kangaslaatu ja väri makuuhuoneesi tunnelmaan. Lähetä viesti ja saat kangasnäytteet kotiisi parissa päivässä.

Laatu: High Quality, percale, kampapuuvilla, 40x40, 120x90/inch. 100% puuvilla

Jos kokovalikosta et löydä peittoasi,  lähetä peiton leveys x pituus/cm asiakaspalautteella. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata omasi.

Miksi Full Moon pussilakana?         

* oikeat mitoitukset - toimivat pesusta pesuun

* tarrakiinnitys pitää peiton pussissaan

* rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille

* pölyämätön, sähköistymätön kangas  

* myös nimikoituina

* kotimainen, ammattitaitoinen valmistus  yli 20 vuoden kokemuksella. 

Extra pysyvyys

! Laitamme tarvittaessa nauhat pussilakanoiden yläkulmiin, jotka solmitaan peiton kulmissa oleviin silmukkalenkkeihin. Näin peitto pysyy takuuvarmasti pussissaan. 

(Valitettavasti lenkit peitoista puuttuvat - ne pitäisi sinun laittaa tai laitattaa.) 

Kun haluat nauhalliset pussilakanat, ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissa -lisätieto tilaukseen tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tilaa nyt ihoasi hyväilevät pussilakanat ja nauti levollisia unia!

* Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai Postin noutopisteeseen.

* Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.

* Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.


 >> Hei, sain tuotteeni todella nopeasti ja haluaisin kiittää niistä. Oli kyllä hyvä ostos. Otin lakanat heti käyttöön ja olen erittäin tyytyväinen. Antaa myös todella ylellisen lookin.
Ostin lakanat nyt itselleni joululahjaksi ja ensi vuonna voisin kokeilla satiinipuuvillaa (ymmärsin että teillä on myös sitä saatavilla).
Kiitos vielä ja oikein hyvää joulua ja uutta vuotta!
Terveisin Irina Kauppinen
P.s. Suosittelen teitä lähipiirilleni.


Puhtaat, valkeat lakanat

"Yksivärisiä pussilakanoita on vaikea löytää. Vielä vaikeampaa olisi löytää pyöreään sänkyyn lakana, jos sellaisen omistaisi. Entä mistä asuntoautojen omistajat voivat hankkia kenties ei niin standardimittaisia vuodevaatteita? Tutustuin Orimattilassa sijaitsevan Full Moonin valikoimaan ja totesin sieltä löytyvän nukkumiseen melkein mitä vaan, mittatilaustyönä. Kannattaa käydä katsomassa heidän valikoimansa, sillä hinnat ovat mukavat, mutta laatu korkea. Omaan sänkyyn petasin omilla väritoiveillani heidän valikoimistaan valkoisen, harmailla tereillä varustetun pussilakanan. Ihanan sileä, silkkipintainen kampapuuvilla on pölyämätöntä ja iholle miellyttävää. Näihin voi itse siis valita värit ja tuotteen nimikointi on myös mahdollista, vinkkinä esimerkiksi häälahjojen ostajille. Niin, ja onhan se joulukin tulossa. Pussilakanalla ja pussilakanalla on eroa, huomasin sen nyt.  Makuuhuoneen ilme on ihanan rauhallinen ja seesteinen, kun vuodevaatteet ovat yksiväriset. Se myös näyttää ikään kuin juhlavammalta. Ja juhlaahan se kyllä onkin, kun saa päänsä painaa puhtauttaan kahiseville lakanoille." purkitjapurnukat@gmail.com/Mari Latvala

https://www.fullmoon.fi/fi/blogi

Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17, kun haluat lisätietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä.

Marjan jenkkisänky sai uudet petivaatteet Fullmoonilta.

Arvostelut 0 arvostelua