Terelliset pussilakanat KAMPAPUUVILLAA

Full Moon
24,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Tere antaa pussilakanalle hauskan ja piristävän ilmeen.

Yksivärisiin pussilakanoihin ei kyllästy. Tereet luovat niihin yksilöllistä modernia henkeä ja ne on helppo mukauttaa makuuhuoneen väreihin.

Laatu: Korkealaatuinen kampapuuvilla on kudottu ohuista kammatuista langoista hyvin tiheään. Kangas ei nukkaannu eikä nyppäänny. 

Silkkimäisen pintansa ansiosta se ei kerää herkästi pölyä eikä siitä lähde kuitupölyä. 

Sopii hyvin herkkäihoisille ja allergisille ihmisille. Kangas on viileän tuntuista ja sileää. 

Oikein hoidettuna lakanat kestävät kestävät käyttöä pitkään. Pestään 60 asteessa ja silitetään tai mankeloidaan kosteina.

Koostumus: 40x40, 120/90/inch.

Valitse pussilakana peiton koon mukaan. Mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistuminen.

Puhtaat, valkeat lakanat

"Yksivärisiä pussilakanoita on vaikea löytää. Vielä vaikeampaa olisi löytää pyöreään sänkyyn lakana, jos sellaisen omistaisi. Entä mistä asuntoautojen omistajat voivat hankkia kenties ei niin standardimittaisia vuodevaatteita? Tutustuin Orimattilassa sijaitsevan Full Moonin valikoimaan ja totesin sieltä löytyvän nukkumiseen melkein mitä vaan, mittatilaustyönä. Kannattaa käydä katsomassa heidän valikoimansa, sillä hinnat ovat mukavat, mutta laatu korkea. Omaan sänkyyn petasin omilla väritoiveillani heidän valikoimistaan valkoisen, harmailla tereillä varustetun pussilakanan. Ihanan sileä, silkkipintainen kampapuuvilla on pölyämätöntä ja iholle miellyttävää. Näihin voi itse siis valita värit ja tuotteen nimikointi on myös mahdollista, vinkkinä esimerkiksi häälahjojen ostajille. Niin, ja onhan se joulukin tulossa. Pussilakanalla ja pussilakanalla on eroa, huomasin sen nyt.  Makuuhuoneen ilme on ihanan rauhallinen ja seesteinen, kun vuodevaatteet ovat yksiväriset. Se myös näyttää ikään kuin juhlavammalta. Ja juhlaahan se kyllä onkin, kun saa päänsä painaa puhtauttaan kahiseville lakanoille."  purkitjapurnukat@gmail.com/Mari Latvala
Arvostelut 0 arvostelua
Yhteensopivat tuotteet