Suorahelmainen helmalakana - jacquard sininen
Suorahelmainen helmalakana - jacquard sininen Suorahelmainen helmalakana - jacquard sininen Suorahelmainen helmalakana - jacquard sininen Suorahelmainen helmalakana - jacquard sininen

Suorahelmainen helmalakana - jacquard sininen

Full Moon
99,89 €
Sisältää alv. 24 %

Suorahelmainen, raikas helmalakana luo vuoteeseen selkeän ja freshin lookin.

Suorahelmainen sininen jacquard helmalakana

Oletko ajatellut vaihtaa sängyn siniseen lookiin? Onko ehkä sininen mielivärisi?

Suorahelmaisen helmalakanan ominaispiirteinä ovat suorat helmat ja jalkopään kulmien vastalaskokset. Pääpuolen n. 30 cm pituinen jatke taittuu patjan alle. 

Jacquard on mitä parhain kangaslaatu vuodetekstiileille - sopivan napakka ja hiostamaton 100 prosenttinen puuvilla. Helppohoitoinen, sähköistymätön ja pitkäikäinen suorahelmainen helmalakana pestään 30 asteen pesuohjelmalla, silittämättäkin siisti. 

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilauksella tehdyt helmalakanat ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Saat meiltä helmalakanan varsin edullisesti. Kerro vuoteesi leveys x pituus x korkeus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata sänkyysi räätälöidyn suorahelmaisen helmalakanan.

Helman korkeus

Saat siistin ja huolitellun helmalakanan myös korkeisiin peteihin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Kun helman korkeusvalikosta et löydä omaasi: Valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita helman mitta ihan tilauksen lopussa aukeavassa palkissa -lisätieto tilaukseen.


P.S. Tutustu myös muihin sinisiin, jacquard -vuodetekstiileihimme, kuten sängynpäätyhuppuun, patjapussiin, päiväpeitteiseen ja tyynynpäällisiin, jotka yhdistyvät täydellisesti helmalakanan kanssa.

P.P.S. Lähetämme tarvittaessa kangasnäytteen veloituksetta, joka auttaa sinua valitsemaan.

Tilaa nyt helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

  •   Lähetämme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen. 
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat lisää tuotetietoa, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä, ole yhteydessä asiakaspalveluun tai  soita 0400-738019  ma-pe  klo 9-17.         


Arvostelut 0 arvostelua