Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ
Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ

Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ

Full Moon
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Yksivärinen pussilakana, joka ei nukkaannu eikä nyppäänny. On kestävä valinta.

Sukella sänkysi syleilyyn ja anna unen tulla

Tunne ihollasi näiden pussilakanoiden silkkimäinen sileys. Yksivärisinä ja hillittyin sävyin ne tuudittavat sinut suloisiin uniin.

 

Pussilakanat ovat hienointa ja kalleinta puuvillaa. Silkkimäisen sileät ja nukkaantumattomat pussilakanat paranevat käytössä entisestään. 

Suosittelen näitä myös allergisille ja herkkäihoisille, koska kankaasta ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. Pussilakanat tuntuvat viileiltä kuumina öinä ja lämpimiltä kylminä ja ovat yöhikoiluun taipuvaisten ykkösvalinta. 

> Allergisen pojan äiti kertoi poikansa voivan paremmin kampapuuvillalakanoissa.>


Kankaan korkea laatu takaa mukavuutesi.

 Laatu: High Quality, percale, kampapuuvilla                                                                                                                                  
  40x40, 120x90/inch. 100 % puuvilla
         


Ilmaiset kangasnäytteet

Haluatko tuntea kampapuuvillan silkkimäisen tunnun ja valita värin? Lähetä viesti ja näytteet saat kotiisi parissa päivässä.

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme jokaisen, myös vakiomittaisen pussilakanan erikseen ja yksilöllisesti. 

Jos kattavasta valikoimastamme huolimatta et löydä omaasi, saat sopivan pussilakanan  ja varsin edullisesti. Kerro asiakaspalautteessa peiton leveys x pituus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata omasi.

Miksi Full Moon pussilakana?

* oikeat mitoitukset - pestävät ja kestävät

* pujotusaukon tarra pitää peiton pussissaan

* nauhakiinnitys varmistaa peiton valumisen 

* pitkäikäisyys

* rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille

* myös nimikoituina

* kotimaisella, yli 20 vuoden ammattitaidolla

Tilaa nyt Full Moonit ja nauti unestasi entistä enemmän!

Valmistamme liinavaatteesi huolellisesti, käyttöä ja kulutusta kestävistä materiaaleista. Lähetämme tuotteet viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai Postin noutopisteeseen. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Huomioithan, saat pussilakanat nyt myös nimikoituina, joka tekee pussilakanasta henkilökohtaisen ja läheisen. On myös kiva lahjaidea. Tutustu nimikointeihin sivulla -Nimikointi.

>> Marin blogi /kirjoitus/520.

Kun haluat lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.

Kurkkaa, kuinka Jenni nauttii laatulakanoissa.  https://www.jhdesign.fi/puhtaat-valkeat-lakanat/

Arvostelut 0 arvostelua