Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ
Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ

Pussilakanat - KAMPAPUUVILLAA - ERIVÄREISSÄ

Full Moon
19,90 €
Sisältää alv. 24.00 %

Yksivärinen pussilakana, joka ei nukkaannu eikä nyppäänny. On kestävä valinta.

Sukella sänkysi syleilyyn ja anna unen tulla

 

Tunne ihollasi näiden pussilakanoiden silkkimäinen sileys. Yksivärisinä ja hillittyin sävyin ne tuudittavat sinut suloisiin uniin.
Suosittelen kampalaatuisia pussilakanoita myös allergisille ja herkkäihoisille, koska silkkimäisen pintansa ansiosta kankaasta ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. Pussilakana on valintasi myös, jos olet taipuvainen yöhikoiluun, sillä kangas on viileäntuntuista kuumina ja lämmin viileinä öinä.

> Allergisen pojan äiti kertoi poikansa voivan paremmin kampapuuvillalakanoissa.>

   

 Laatu: High Quality, percale, kampapuuvilla                                                                                                                                  
  40x40, 120x90/inch. 100 % puuvilla
         

Kampapuuvilla on hienointa ja kalleinta puuvillaa, joka on kudottu pitkistä, ohuista, kammatuista langoista hyvin tiheään. Nukkaantumaton ja kestävä.

Ilmaiset kangasnäytteet

Haluatko tuntea kampapuuvillan silkkimäisen tunnun ja valita värin? Lähetä viesti ja näytteet saat kotiisi parissa päivässä.

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilaustuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Valmistamme jokaisen, myös vakiomittaisen pussilakanan erikseen ja yksilöllisesti. Jos kattavasta valikoimastamme huolimatta et löydä omaasi, saat sopivan pussilakanan  ja varsin edullisesti. Kerro asiakaspalautteessa peiton leveys x pituus/cm. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata omasi.

Miksi Full Moon pussilakana?

* oikeat mitoitukset - huomioitu kankaan kutistumiset

* pujotusaukon tarra pitää peiton pussissaan

* nauhakiinnitys varmistaa peiton valumisen

* pitkäikäisyys

* rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille

* myös nimikoituina

* kotimaisella, yli 20 vuoden ammattitaidolla

Tilaa nyt Full Moonit ja nauti unestasi entistä enemmän!

Valmistamme liinavaatteesi huolellisesti, käyttöä ja kulutusta kestävistä materiaaleista. Lähetämme tuotteet kolmen päivän kuluessa kotiin, työpaikalle tai Postin noutopisteeseen. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

>> Marin kokemuksia /kirjoitus/520.

P.S. Huomioithan, saat pussilakanat nyt myös nimikoituina.  Nimikointi tekee pussilakanasta henkilökohtaisen ja läheisen. Kiva lahjaidea itselle tai ystävälle. Tutustu nimikointeihin sivulla -Nimikointi

Kun haluat lisätietoa tuotteistamme ja palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.

Kurkkaa ja katso, Jenni sai vuoteensa näyttämään lumoavalta Fullmoonin lakanoilla. https://www.jhdesign.fi/puhtaat-valkeat-lakanat/

Arvostelut 0 arvostelua