Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä
Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä

Pussilakanat - Kampapuuvillaa/Eriväreissä

Full Moon
$ 20.25
Sisältää alv. 24 %

Perkaalipuuvillainen, nukkaantumaton pussilakana tuntuu sileältä ihoa vasten ja paranee vanhetessaan.

Pussilakana perkaalipuuvillaa

Sukella sänkysi syleilyyn ja tunne ihollasi näiden pussilakanoiden silkkimäinen sileys. Hillityn sävyiset, yksiväriset pussilakanat tuudittavat sinut levolliseen uneen. 

Pitkäikäiset ja nukkaantumattomat pussilakanat vain paranevat käytettäessä. Nämä pussilakanat sopivat myös allergisille ja herkkäihoisille, koska kankaasta ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää herkästi huonepölyä. Kampapuuvilla on myös yöhikoiluun taipuvaisen suosikki, koska kangas tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä.  

Kankaan laatu ja oikea mitoitus takaavat levolliset unet.  Mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset. High Quality, percale, kampapuuvilla, 40x40, 120x90/inch. 100% puuvilla. 

Lähetä viesti asiakaspalautteella ja saat ilmaiset kangasnäytteet kotiisi parissa päivässä. 

Myös mittatilauksella

Onko peittosi erikoismittainen?  Yleensä mittatilauksella tilatut tuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole - saat pussilakanan mittatilauksella varsin edullisesti. 

Mittatilauksella tilaaminen: Kerro asiakaspalautteella peittosi leveys x pituus. Yhteydenottoni jälkeen voit tilata peitolle räätälöidyn pussilakanan.

Miksi Full Moon pussilakana?

* mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset

* pujotusaukon tarra pitää peiton pussissaan

* pitkäikäisyys

* rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille

* myös nimikoituina

* kotimainen, 25 vuoden ammattitaitoinen valmistus

! Tarvittaessa laitamme pussilakanan yläkulmiin nauhat, jotka solmit peiton yläkulmien silmukoihin. Valitettavasti nauhat peitoista puuttuvat, joten ne pitäisi niihin itse laittaa. Nauhakiinnityksellä peitto pysyy takuuvarmasti pussilakanassa eikä valu. Kun haluat nauhallisen pussilakanan, ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissä -lisätieto tilaukseen tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tilaa nyt pussilakanat ja nauti unestasi entistä enemmän!

Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen. Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Huomioithan - saat pussilakanat myös nimikoituina. Nimikoidut liinavaatteet ovat henkilökohtaisia ja ilahduttavat myös lahjansaajaa. Tutustu nimikointeihin Nimikointi -sivulla.

>> Marin blogi /kirjoitus/520.

Kun haluat tietoa tuotteistamme ja palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.

Kurkkaa, kuinka Jenni nauttii laatulakanoissa. puhtaat-valkeat-lakanat/

Arvostelut 0 arvostelua