Pussilakana - Kampapuuvilla
Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla Pussilakana - Kampapuuvilla

Pussilakana - Kampapuuvilla

Full Moon
19,90 €
Sisältää alv. 24 %

Nukkaantumaton ja pölyämätön pussilakana tuntuu ihanalta ihoa vasten ja paranee vanhetessaan. Saatavana kaiken kokoisille peitoille.

Kampapuuvillainen pussilakana

Sukella sänkysi syleilyyn ja tunne ihollasi pussilakanan silkkimäinen sileys. Hillityn sävyinen, yksivärinen pussilakana tuudittaa sinut levolliseen uneen. 

Pussilakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä ja onkin hikoiluun taipuvaisen toive.  Pussilakana sopii myös allergiselle ja herkkäihoiselle, koska kankaasta ei irtoa kuitupölyä eikä se kerää herkästi huonepölyä. 

Ilmaiset kangasnäytteet

High Quality, percale, kampapuuvilla, 40x40, 120x90/inch. 100% puuvilla. Voit rauhassa tutustua kampapuuvillaan ja väriskaalaan. Laita viesti ja saat kangasnäytteet tarkasteluun veloituksetta.

Mittatilauspussilakana

Kun sinulla on erikoismittainen peitto, kerro asiakaspalautteella peittosi leveys x pituus. Yhteydenottoni jälkeen saat  pussilakanan räätälöidysti..

Miksi Full Moon pussilakana?

  •  mitoituksissa on huomioitu kankaan kutistumiset
  •  pujotusaukon tarra pitää peiton pussissaan
  •  pitkäikäisyys
  •  rajaton kokovalikoima lapsille ja aikuisille
  •  myös nimikoituna
  •  suomalaista käsityötä yli 25 vuoden kokemuksella

! Halutessasi laitamme pussilakanan yläkulmiin nauhat, joilla peitto pysyy takuuvarmasti pussissaan. Nauhat solmitaan peiton yläkulmien silmukkalenkkeihin. (Yleensä peitoista silmukat puuttuvat, joten ne pitäisi sinun laittaa tai laitattaa.) 

Kun haluat nauhalliset pussilakanat, kerro se meille ihan tilauksen lopussa avautuvassa palkissa -lisätietoa tilaukseen tai ole yhteydessä asiakaspalveluun.

Tilaa nyt pussilakanat ja nauti unestasi entistä enemmän!

  •  Lähetämme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen. 
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla. 
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.

P.S. Saat pussilakanat myös nimikoituina. Nimikoidut liinavaatteet ovat henkilökohtaisia ja ilahduttavat myös lahjansaajaa. Tutustu nimikointeihin Nimikoinnit -sivulla.

>> Marin blogi /kirjoitus/520.

Kun haluat tietää tuotteistamme ja palveluistamme enemmän, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 ma-pe  klo 9-17.

Kurkkaa, kuinka Jenni nauttii laatulakanoissa. puhtaat-valkeat-lakanat/

Arvostelut 0 arvostelua