Suojalakanat

Suojalakanat runkopatjoille, patjoille, tyynyille ja peitoille

PATJANSUOJAT - TYYNYNSUOJAT - PEITONSUOJAT

Suojalakanalla nautit unestasi puhtaassa vuoteessa!


Suojalakanat soveltuvat aivan peruskäyttöönkin ja joita käytetään myös inkontinenssisuojina.

Petauspussi suojalakana

Miellyttävän pehmeä, kaikilta nesteiltä suojaava, waterproof-käsitelty petauspussi pitää patjasi kuivana ja puhtaana molemmin puolin. Waterproof petauspussi suojaa patjan kaikilta nestevuodoilta ja estää nesteiden pääsyn läpi.

Suojalakanat kaiken kokoisille petauspatjoille

Waterproof-petauspussi on mitoitettu patjan koon mukaan. Jos valikosta et löydä patjaasi, saat suojapussin meiltä, olipa se minkä kokoinen tai muotoinen tahansa. 

Liukulakana

Liukulana pysyy hyvin paikoillaan sen alapuolella olevan joustavan kankaan ansiosta. Liukulakanan liukas puoli on kestävää, polyester puuvillaa, 140 cm leveä pituussuunnassa.

Pestään 60 asteen pesuohjelmalla, rumpukuivaus sallittu, silityskielto. Valkoisia liukulakanoita on saatavana kaiken kokoisille patjoille.

Tyynynsuojat

Valmistamme mittojen mukaan suojakankaasta tyynyjen suojat, jotka pitävät tyynysi kuivana ja sopivat täydellisesti tyynyille. 

Tilaa meiltä täydellinen setti, aluslakana, pussilakana ja tyynyliina!

Waterproof suojalakanat bambusta

Waterproof -käsitelty kangas, jota käytämme suojalakanoissa on 

pehmeää ja bambu-froteeta, joka suojaa ja ei päästä nesteitä läpi. Bambu-frotee on, kuten muutkin bambusta valmistettavat kankaat, usein sopiva herkälle iholle ja tuntuu pehmeältä ihoa vasten.  

Bambu on erittäin nopeakasvuinen, se voi kasvaa oikeassa ilmastossa jopa metrin vuorokaudessa. Bambua myös kasvatetaan täysin luonnonmukaisesti, ilman lannoitteita ja torjunta-aineita.

Bambukankaille on ominaista pehmeyden säilyminen pesusta pesuun. Bambu-kuitu tekee lakanasta kylmällä lämmittävän ja lämpimällä viilentävän. Tämä ominaisuus tulee kuidun sisältämien mikro-onteloiden avulla. 

Verrattuna puuvillaan, bambukankaat kestävät, säilyttävät muotonsa ja vahvuutensa kolme kertaa pidempään, mikäli niitä hoidetaan asianmukaisesti. Tämä kangas ei nyppyynny!

Full Moon käyttää vain kestävällä tavalla tuotettuja bambu-kankaita.


Full Moon kankaiden laatu

Käytämme tuotteissamme laadukkaita, käyttötarkoituksiinsa sopivimpia kangaslaatuja.  Kankaan on tunnuttava ja näytettävä hyvältä ja sen on myös oltava nukkaantumatonta, sähköistymätöntä ja kestävää. Pidämme huolen myös siitä ettei kankaiden valmistuksessa ole käytetty haitallisia viimeistyksiä eikä väriaineita.


Öko-Tex 1000 on sertifikaatti, jossa otetaan huomioon myös tuotantotapojen ympäristöystävällisyys. Ehdoissa tarkastellaan esimerkiksi jätevesiä, energiankäyttöä, melutasoa ja työturvallisuutta.

Haitalliset väriaineet ja lapsityövoima ovat kiellettyjä.