Päiväpeitteet

15 Tuotetta

Full Moon päiväpeitteet

Onko aika vaihtaa päiväpeitto parempaan ja kestävämpään? Full Moon valmistaa päiväpeitteet laadukkaista materiaaleista mittatilauksena kaiken kokoisiin ja muotoisiin vuoteisiin. Huomasitko,  että valmistamme esimerkiksi pyöreitä päiväpeitteitä? Vaikka toteutamme päiväpeitteitä mittatilaustyönä, eivät hinnat meillä kohoa tähtiin. Tilaa verkkokaupastamme päiväpeitteet järkevän edulliseen hintaan.

Päiväpeite suojaa ja ilahduttaa -huppumalli pysyy varmasti myös paikoillaan!

Älä jätä päiväpeitettä pelkäksi haaveeksi vaan suojaa pussilakanasi ja patjasi päiväpeitteellä. Valmistamme päiväpeitteet moneen tyyliin sopiviksi. Valikoimassamme on villejä eläinkuoseja ja elegantteja jacquard-kuoseja, joten löydät varmasti sisustukseen ja tyyliin sopivan peitteen. Valmistamme päiväpeitteet huolellisesti ja viimeistellysti, joten ne kestävät käytössä pitkään. Katso myös huppumalliset päiväpeitteet, jotka pysyvät varmasti paikoillaan ja jotka antavat viimeistellyn ilmeen tilaan.

Kaksipuolinen päiväpeite yllättää

Valikoimassamme on myös kaksipuolisesti käytettäviä peitteitä, jotka taipuvat monenlaiseen tyyliin. Vaihda puolta tunnelman ja kulloisenkin sisustustyylin mukaan ja käytännölllinen kaksipuolinen peite on pitkäkestoinen valinta.

Lasten päiväpeitto

Valmistamme myös lasten päiväpeitot. Lasten päiväpeitto onkin järkevä valinta patjan ja pussilakanoiden suojaksi. Lapset temmeltävät päivän mittaan monessa, joten lasten päiväpeitto suojaa ja pitää vuodevaatteet mukavan raikkaina hieman pitempään.

Tilaa päiväpeitto omaksi tai lahjaksi!

Päiväpeitto on paljon annettu ja kaivattu lahja - eikä syyttä! Kukapa ei haaveilisi kestävästä, kotimaisesta peitteestä, joka pysyy hyvänä pitkään. Ilahduta päiväpeitteellä ystävääsi, lähimmäistäsi tai ihan vaan ansaitusti itseäsi. Tilaa päiväpeite verkkokaupastamme. Järjestelmämme on turvallinen käyttää sekä toimitustapoja maksutapoja on monia. Kotimaiset tuotteet ja asiakaspalvelu takaavat laadukkaat päiväpeitot sekä joustavan asioinnin.