Aluslakana-mallisto

Aluslakanat laadukkaista materiaaleista

Kamppaileeko aluslakana kanssasi? Full Moonin valikoimista löydät aluslakanan, joka pysyy varmasti paikoillaan. Valikoimassamme on muun muassa petauspussit, nopeat Quick`n easy -lakanat ja kuminauhalakanat. Aluslakanamme ovat kaikki huoliteltuja, kotimaisia laatutuotteita. Löydät valikoimastamme myös peruslakanat monessa eri värivaihtoehdossa.

Meille on tärkeää, että lakanat ovat kestäviä ja helppohoitoisia - käytämme lakanoissamme korkealuokkaista kampapuuvillaa, laadukasta puuvillasatiinia ja hyvänlaatuista puuvillaa, jotka takaavat iholle myös miellyttävän pehmeän tunnun.

Muotoonommellut lakanat

Etsitkö muotoonommeltua lakanaa? Muotoonommeltu lakana on miellyttävä ja helppokäyttöinen vuodevaate, joka pysyy varmasti paikallaan - muotoonommeltu lakana onkin levottoman nukkujan unelma. -Meiltä myös mittatilauslakanat - ne sopivat varmasti sänkyyn kuin sänkyyn.

Tilaa aluslakanat ja muut vuodevaatteet verkkokaupastamme!

Tutustu laajaan valikoimaamme ja tilaa sitten tuotteet helposti ja turvallisesti. Voit valita mieleisesi toimitustavan Postin lähetyksistä, maksaa heti verkkopankissa ja laskulla. Mikä parasta, olemme täysin kotimainen palvelu.

Asiakaspalvelu toimii joustavasti tarpeesi mukaan ja kommunikointi on kanssamme on helppoa.