TYYNYLIINAT

Hyvältä tuntuvat, visuaalisesti näköisesi tyynyliinat

Täältä saat tyynyliinan tyynyyn kuin tyynyyn - kaiken kokoisille ja muotoiseille tyynyille.

Tutustu ihoasi ja hiuksiasi hyväileviin tyynyliinoihin ja valitse omasi!

Klassiset tyynyliinat | Modernit tereelliset tyynyliinat | Romanssi-tyynyliinat | MuototyynyliinatTyynyliina joka sopii tyynyllesi

Full Moon tekee tyynyliinan, joka sopii tyynysi muotoihin, oli se sitten perinteinen tai muotoiltu. Ompelemme tyynyliinoja moneen tarpeeseen ja muotoon. Kauppojen hyllyistä ei löydy suoraan sopivaa ja korkealaatuista kotimaista tyynyliinaa. Voit valita laadukkaista kankaista sinulle sopivan.


Kampapuuvilla

Kampapuuvilla on laadukas ja kestävä vaihtoehto tyynysi suojaksi. Tämä sileäpintainen ja nukkaantumaton kangas on Full Moonin suosituimpia kankaita. Palkitse itsesi ja nauti unestasi viileän tuntuisella kampapuuvillaisella tyynyliinalla.


Puuvillasatiini ja pellava

Puuvillasatiini on puuvillalangasta satiinikudottua pehmeää ja lämpimän tuntuista kangasta. Puuvillasatiini on helppohoitoinen vaihtoehto, joka tuo luxusta arkeen. Sopii myös herkkäihoisille ja allergiselle, kuten kampapuuvillakin. Puuvillasatiini on kestävää ja säilyy käytössä pitkään. 

Superpehmeä pellava-kankainen tyynyliina on luonnontuote, joka hengittää hyvin ja on lämmin viileällä sekä viilentää kesän kuumuudella. Kangas vain paranee ajan pitkään.


Erikoistyynyliinat

Modernilla ihmisellä on monen muotoisia tyynyjä. Näihin on usein vaikea löytää sopivaa miellyttävän tuntuista tyynyliinaa. Full Moon tekee juuri sinun tyynyysi sopivan muotoisen kestävän tyynyliinan. Niskatyynyt, kainalotyynyt tai vaikka tähden muotoiseen tyynyyn löytyy meiltä ratkaisu, joka sopii ihollesi ja mieltymyksiisi.


Korkealaatuiset kotimaiset tyynyliinat takaavat levolliset unet!

Öko-Tex standardi


ÖKO-TEX® on yksi maailman tunnetuimmista ja vakiintuneimmista organisaatioista mahdollisten haitallisten aineiden tuoteturvallisuuden testaamisessa tekstiilissä, nahassa ja muissa materiaaleissa.

ÖKO-TEX® 100 -standardi ei ole "ympäristömerkki", vaan testaa, että tuotteet eivät sisällä kemikaaleja, joiden tiedetään olevan haitallisia terveydelle.

Testausvaatimukset ovat sitä tiukempia, mitä enemmän tuote on kosketuksissa ihon kanssa. 

Öko-Tex 1000 on sertifikaatti, jossa otetaan huomioon myös tuotantotapojen ympäristöystävällisyys. Ehdoissa tarkastellaan esimerkiksi jätevesiä, energiankäyttöä, melutasoa ja työturvallisuutta. Haitalliset väriaineet ja lapsityövoima ovat kiellettyjä.Ystävällisin terveisin

Arja Kelho - Full Moon