Täydenkuun petauspussilakana/ stoori 1.

Täydenkuun petauspussilakana/ stoori 1.

Täydenkuun petauspussilakana

On vuosi 1994. Olen aina ollut käsityöihminen. Minulla oli 160 cm leveä sänky, joka oli ahtaassa makuuhuoneessa ja siihen oli suorastaan mahdoton vaihtaa lakanaa. Ihmettelin, että kuussakin on käytymutta kätevämpää lakanaa ei vielä ole keksitty... Alusakanat karkasivat petareista yöllä ja olivat aamulla ruttuisia. 

Kaipasin lakanaa, joka pysyisi yön aikana paikoillaan ja helpottaisi petaamista aamuisin.

Mietiskelin, kuinka tämän ongelman voisi ratkaista, Sitten yhtenä aamuna välähti ja keksin ommella pussilakanan, joka sopi petauspatjan päälle. Testailin sitä pari viikkoa ja huomasin sen hyvin toimivaksi ja joka jopa ylitti odotukseni. Tein muutaman prototyypin ja vein joululahjaksi tutulle, joka kehui ne pilviin ja sanoi, että lakanatyyppi kannattaisi patentoida. Siitä se ajatus sitten lähti. Keksintösäätiön kautta sain patentoitua hyödyllisyysmallisuojan petauspussilakanalle kuudeksi vuodeksi ja rahoituksen, jotta pääsin alkuun.

Tästä alkoi petauspussilakanoiden teollinen tuotanto, joka on toiminut  vuodesta 1996 lähtien. Olen iloinen siitä, että miljoonat suomalaiset nukkuvat hyvin lakanoissamme ja ylpeä siitä, että olen pystynyt helpottamaan heidän arkeaan helpottavilla lakanamalleilla.

Koska ymmärsin jo alussa, että hyvä tuote vaatii arvoisensa kankaan, valitsin materiaaliksi perkaalin kampapuuvillan. Mukavuushan tulee toimivan tuotteen lisäksi laadukkaasta kankaasta, joten kangaslaatu on ollut minulle tärkeä alusta alkaen. Lue lisää: laatu

Jos siis käytät petauspussilakanaa, niin se on suomalainen keksintö! Tuote-esittelyyn tästä - tuote/2934572

Ilokseni asiakkaiden palautteet ja tyytyväisyydet kertovat Full Moon -vuodevaatteiden arvostuksesta ja suosiosta vuosikymmenten aikana.

Toimintamme on viime vuosina siirtynyt verkkoon ja mallistomme on laajentunut kattamaan kaikki vuoteeseen tarvittavat petaustuotteet.  

Voit siis tilata itsellesi niin vakiomittaiset kuin mittatilauksella tehdyt lakanat verkkokaupastamme. Kaikki Full Moon -vuodetekstiilit valmistetaan Lahdessa ammattitaitoisten ompelijoiden käsissä. 

T. Arja Kelho/Full Moonin perustaja

- Laatulakanoiden koti vuodesta 1996 -

P.S. Tavaramerkin synnylläkin on oma tarinansa, josta blogistoori myöhemmin.Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.