Nuku paremmin - tutustu uuteen pikapetauslakanaan!

Nuku paremmin - tutustu uuteen pikapetauslakanaan!

Nuku paremmin - tutustu uuteen pikapetauslakanaan!


Pikapetauslakana on kotimaisen Full Moonin kehittämä uutuus, jonka ansiosta voit heittää hyvästit rullautuville aluslakanoille ja vaivalloiselle petaamiselle. Innovatiivinen lakana sopii kaikenlaisiin sänkyihin ja pysyy pitävästi paikoillaan levottominakin öinä - jolloin sinä saat nauttia paremmista yöunista.


Pikapetauslakana - helpompi pedata, parempi nukkua

Tämän päivän sänky- ja patjavalikoima tarjoaa yhä paremman valikoiman nukkujan yksilöllisiin tarpeisiin. Paraskaan erikoispatja ei kuitenkaan auta, jos yö kuluu lakanaa kiskoen ja potkien, kuumasta hikoillen tai kylmästä täristen. Lakanavalinnalla onkin suuri vaikutus yöunien laatuun. 


Full Moonin pikapetauslakana on suunniteltu sekä parantamaan yöunia että helpottamaan arkea. Lakanan salaisuus on sen ainutlaatuisessa rakenteessa: lakanan päädyissä on taskut, joihin patjan ala- ja yläpää on helppo sujauttaa ja ottaa niistä pois. Lakanan pitkät sivut voi tämän jälkeen taittaa patjan alle tai jättää kauniiksi helmoiksi. Näin petaaminen käy vaivattomasti ja nopeasti ilman raskaan petauspatjan nostoa. Taskujen ansiosta lakana pysyy läpi yön sileänä ja ryppyyntymättä paikoillaan eikä sitä tarvitse korjata tai oikoa.

 Ihanan viileä kesällä, sopivan lämmin talvella

Pikapetauslakanat erottuvat edukseen myös erittäin laadukkaiden kankaiden ansiosta. Voit valita mieltymyksesi mukaan neljästä eri tekstiilistä, jotka kukin hellivät nukkujaa yöstä ja unesta toiseen.

-  Kampapuuvilla on hengittävä ja helppohoitoinen materiaali. Kampapuuvilla kestää pitkään runsaassakin käytössä ja se vain paranee käytettäessä. Pitkäkuituinen, perkaali, 100% puuvilla ei nukkaannu tai nyppyynny. Se sopii erinomaisesti myös herkkäihoisille ja allergisille. Silkkimäisen sileä lakana tuntuu viileältä kuumina öinä ja lämpimältä kylminä.

-  Satiinipuuvilla tuntuu pehmeältä, lämpimältä ja on kauniin himmeä. Tasokas perkaalilaatu tekee satiinista kampapuuvillan tapaan pitkäikäisen lakanan.

-  Valittavana on myös perinteinen puuvilla, joka on myös helppohoitoinen ja hengittävä. Käyttämämme puuvilla on tiivistä ja laadukasta puuvillalaatua. Kaikki tekstiilimme ovat tarkkaan valittuja, laadultaan kestäviä ja pitkäikäisiä.

- Pellavaisia lakanoita on käytetty kautta aikojen ja niillä on vanhat perinteet - ovathan ne miellyttävän tuntuisia ja pitkäikäisiä. Eläväpintainen pellava miellyttää niin hikoilevaa kuin herkästi palelevaa nukkujaa, sillä se imee kosteutta, kuivuu nopeasti ja lämmittää.

Sopiiko pikapetauslakana sinulle?

Onko sängyssäsi iso ja painava petauspatja? Oletko kyllästynyt vaivalloiseen lakananvaihtoon ja rullautuviin aluslakanoihin? 

Pikapetauslakana sopii kaikille, jotka haluavat vaihtaa petivaatteet vaivattomasti ja nauttia paremmista yöunista ilman lakanamyttyjä. Rajattoman kokovalikoiman ansiosta lakanan voi pedata kaikenlaisiin sänkyihin ja petauspatjoihin - voit myös teettää mittatilauslakanat edullisesti. 

Helppokäyttöinen ja pitävästi pysyvä pikapetauslakana on syrjäyttänyt perinteisen aluslakanan monessa kodissa ja saanut erityistä kiitosta niin levottomilta nukkujilta kuin Tempur-patjojen omistajilta. Se sopii erinomaisesti myös yritysten ja julkisen sektorin tarpeisiin ja on ollut testattavana muun muassa sotaveteraanien kuntoutusosastolla Kaunialan sairaalassa kiitettävin tuloksin. Entä tiesitkö, että voit käyttää pikapetauslakanaa myös asuntoautossa, veneessä sekä muissa erikoisemmissakin unipaikoissa?

Tilaa laadukkaat lakanat kotimaiselta valmistajalta

Full Moon on vuodetekstiilien kotimainen valmistaja ja alan edelläkävijä, joka tunnetaan sekä laadukkaista petivaatteistaan että kekseliäistä innovaatioistaan petauspussista ja pikapetauslakanasta. Olemme myös Suomen ainoa mittatilauslakanoihin erikoistunut valmistaja.

P.S.

Pikapetauslakanan viisi valttia:

-  Helppo laittaa ja ottaa pois

-  Pysyy pitävästi paikoillaan

-  Rajaton kokovalikoima

-  Miellyttävät materiaalit

-  Kotimainen laatutuote


Tervetuloa verkkokauppaamme!

Tilaa lakanat kätevästi - toimitamme ne sinulle nopeasti.

Pikapetauslakanat löydät täältä  - 

https://www.fullmoon.fi/tuote/pikapetauslakana-kampapuuvilla

- Levollisia unia laatulakanoissa -

Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.