UUTTA! Seksikkäät, romanttiset lakanat

UUTTA! Seksikkäät, romanttiset lakanat

Kuolleesta makuuhuoneesta saa elävän näillä romanttisilla lakanoilla

Suomalainen laatulakanoiden valmistaja Full Moon on suunnitellut uuden sensuellin Romanssi-lakanasarjan, jonka tarkoituksena on tuoda vipinää vällyjen väliin. Romanssi-lakanoiden valmistuksessa on käytetty erityisen laadukasta perkaalia kampapuuvillaa, joka herättää herkät erogeeniset alueet.

"Kuuman eroottisen tuokion aikana lakanat tuntuvat miellyttävän viileiltä ihoa vasten, eivätkä takerru kiinni hikiseen vartaloon. Laadukkaat Romanssi-lakanat sopivat makuuhuoneen aistilliseen sisustukseen ja ne tuovat hekumallisuutta luksuksen tunnelmaa", kertoo Full Moonin toimitusjohtaja Arja Kelho.

Idea Romanssi lakanoiden suunnitteluun syntyi asiakkaiden tarpeesta. Full Moonissa huomasimme, että poikkeusaikoina ihmiset viettävät enemmän aikaa kotona yhdessä kumppaniensa kanssa. Tämä näkyi muun muassa laatulakanoiden kasvaneena kysyntänä, kun ihmiset halusivat panostaa makuuhuoneensa sisustukseen.Romanssi-lakanoissa on hienoja yksityiskohtia, kuten viehättäviä brodyyreita, jotka korostavat herkkää tunnelmaa. Värisävyt ovat miellyttäviä, eivät räikeitä vaan mielikuvitusta kiihottavia. Kampapuuvilla on siitä hieno materiaali, että se soveltuu täydellisesti allergikoille ja herkkäihoisille", jatkaa Kelho.

Romanssi -pussilakanat tuote/5274139

Full Moon lupaa tarvittaessa tehdä jokaiselle omat persoonalliset ja eroottiset lakana yksilöllisten mittojen mukaan.

"Toimintamme yksi kulmakiviä on lakanoiden personointi. Joku tykkää yhdestä, joku toisesta. Kun kysymys on romanttisista lakanoista, niin eri mieltymykset korostuvat entisestään. Esimerkiksi lakanoiden nimikoinnilla on mahdollista saada aivan omanlaisensa intiimi tunnelma. Meillä on 24 vuoden kokemus alalta. Me kyllä tiedämme, minkälaisissa lakanoissa suomalaiset haluavat piehtaroida. Hääparit ovatkin ottaneet Romanssi-lakanat hyvin vastaan", naurahtaa Kelho.

Full Moonin lakanat valmistetaan sataprosenttisesti Lahdessa Suomessa. Sopivien kankaiden valintaprosessi on tarkkuutta ja taitoa vaativaa työtä. Full Moonin nykyaikaisilla menetelmillä puuvillan parhaat ominaisuudet saadaan esille.

"Haluamme tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia elämyksiä. Romanssi-mallistoon kuuluvat pussilakanoiden ohella myös helmalakanat ja tyynyliinat. Se on kokonaisuus, jossa eri osat täydentävät toisiaan. Oikeilla lakanavalinnoilla kuolleesta makuuhuoneesta on mahdollista saada elävä makuuhuone. Tarvittaessa lähetämme asiakkaalle ilmaisen kangasnäytteen kotiin, jotta hän voi itse kokea, miltä laadukas sileäpintainen kampapuuvilla tuntuu", vakuutta Kelho.

Romanssi -tyynyliinat tuote/3833019

Romanssi -helmalakanat tuote/2893504


Arja Kelho

Perustaja | Full Moon

Puhelinnumero: 0400 738019

Sähköposti: fullmoon@fullmoon.fi

www.fullmoon.fiFull Moon on suomalainen laatulakanoiden tavaramerkki, joka on rekisteröity vuonna 1996. Full Moon -tuotteita myydään ainoastaan fullmoon.fi -verkkokaupan kautta. Full Moon on erikoistunut valmiiden, itse suunnittelemien tuotemallistojensa lisäksi mittatilauslakanoihin. Full Moon -vuodetekstiilit ovat ekslusiivisia - vain Full Moon tavaramerkki saa valmistaa niitä. Full Moonin kaikki tuotteet valmistetaan 100% Lahdessa Suomessa. Vastuullisuus, eettisyys ja ympäristöystävällisyys ovat Full Moonin perusarvoja.


Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.