Jopa syntisen ihana torkkuponcho

Jopa syntisen ihana torkkuponcho

Jopa syntisen ihana torkkuponcho!

Tämän päivän arki on kiireistä ja rauhoittavat lepohetket tulevat yhä tärkeämmiksi ja siksi myös torkkupeiton valinnalla on merkitystä. Erilainen torkkupeitto piristää sisustusta ja hellii käyttäjäänsä. Pehmeän torkkupeiton suojassa voit nauttia viilenevistä illoista ja käpertyä katsomaan lempiohjelmaa tai makoilla muuten vain.

Full Moonin torkkuponchon salaisuus

Torkkuponcho on Full Moonin kehittämä uusi kodin tekstiili, joka on torkkupeiton ja ponchon kutkuttava yhdistelmä. Torkkupeitto muuntuu ponchoksi siinä olevan kaula-aukon ansiosta.  


Kaipaatko uutta vuoteesi suojaksi ja yksilöllistä sisustukseen? - Torkkuponcho pitkine samettisine hapsuineen viimeistelee leveänkin petauksen ja ehostaa niin sohvaa kuin nojatuolia. Katseet vangitseva, upea peitto luo taianomaista tunnelmaa makuuhuoneeseen ja myös muihin kodin tiloihin.


Haaveiletko oloasusta, jossa viihtyisit mukavasti kotoillen tai illanistujaisissa seurustellen? - Suloisen lämpimän ponchon puet hetkessä yllättävissäkin tilanteissa ja väljyytensä ansiosta sen alle sopii vaate kuin vaate. Miellyttävän tuntuinen poncho pukee tyylikkäästi kaikenkokoisia naisia ja miehiä.

 Ponchon runsaat, pehmeät hapsut tekevät siitä jopa syntisen ihanan. 
Voit valita torkkuponchon mieltymyksesi mukaan helppohoitoisista ja miellyttävistä neulekankaista, joiden korkea laatu takaa mukavuutesi. Valikoimassamme on muun muassa 100% villaa ja villamodaalia. Dramaattinen musta ja lempeä luonnonvalkoinen yhdistyy helposti muuhun sisustukseen.Tilaa torkkuponcho hyvän olon lahjaksi itselle tai ystävälle!

Full Moon on kotimainen vuodetekstiilien valmistaja ja alan edelläkävijä. Full Moon tunnetaan sekä laadukkaista petivaatteistaan että kekseliäistä innovaatioistaan - petauspussista ja pikapetauslakanasta. Olemme myös Suomen ainoa mittatilauslakanoihin erikoistunut valmistaja.


Tilaa nyt ja koe sinäkin torkkuponchon mukavuus!  

P.S. Näitä ainutlaatuisia torkkuponchoja saat vain verkkokaupastamme ja ne löydät tästä - https://www.fullmoon.fi/fi/tuoteryhma/961334Kommentit

Kirjaudu sisään kirjoittaaksesi kommentin.