Ergo soija tyynynsuoja | Mikrokuitu
Ergo soija tyynynsuoja | Mikrokuitu

Ergo soija tyynynsuoja | Mikrokuitu

59,90 €
sis. 24 % ALV
Vedenpitävät ja hengittävät Ergo soija -tyynyille mitoitetut tyynynsuojat miellyttävät ihoa ja estävät pölypunkkien, bakteerien ja allergeenien kasvua.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Vedenpitävä,  Ergo soija -tyynynsuoja

Ei mikään voita sitä tunnetta, kun herää virkeänä uuteen päivään! 

Ja tiedätkö, yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka vaikuttaa unen laatuun on puhdas ja hygieeninen tyyny! 

Jos tyynysi on likainen ja täynnä epäpuhtauksia, se voi aiheuttaa sinulle kaikenlaista harmia, kuten nenän tukkoisuutta, silmien ärsytystä ja ennen kaikkea huonoja unia. Siksi tyyny pitää pestä usein ja vaihtaa uusiin.

Ergo soija -tyynyjen suoja

Sinun ei tarvitse pestä tyynyjä eikä hankkia uusia niin usein, kun puet tyynysi laadukkaisiin ja helppohoitoisiin tyynynsuojiin. Miellyttävän tuntuiset, mikrokankaiset tyynynsuojat ovat loistava tapa pitää tyynyt hyväkuntoisina ja hygieenisinä pitkään, sillä ne estävät pölypunkkien, bakteerien ja allergeenien kasvua. Mikrokankaiset tyynynsuojat suojaavat tyynysi myös kaikilta nesteiltä, lialta, hieltä ja pölyltä, joten sinä voit nukkua rauhallisesti yösi.

Full Moon -tyynynsuojan kangaslaatu ja hoito

Pehmeä, hengittävä ja helppohoitoinen mikrokuitukangas on paras materiaali pitämään Ergo soija -tyynyt hyväkuntoisina pitkään. 

Tyynynsuoja kannattaa pestä ennen käyttöä, jolloin se saavuttaa optimaalisen koon ja pehmeän tuntuman.

Pestään 60 asteisella pesuohjelmalla ja tarvittaessa 95 asteessa, rumpukuivaus ja silityskielto kuten myös kemialliset pesut ja valkaisuaineet. 

Kotimaiset, laadukkaat tyynynsuojat ovat edullinen ja ekologinen ratkaisu, koska ne kestävät oikein hoidettuina kymmeniä vuosia. Hanki siis laadukkaat Fullmoonin tyynynsuojat ja nuku mukavasti terveellisempiä unia!

Kun haluat tutustua miellyttävään mikrokuitukankaaseen, lähetä viesti ja ihastu. Saat ilmaisen näytteen kotiisi parissa päivässä.

Tilaa nyt Ergo soija -tyynynsuojat ja nauti puhtaita unia!

  •  Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Arvosana