Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)
Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

Halkaistun patjan lakana (halkaistu molemmista päistä)

179,90 €
sis. 24 % ALV
Helposti pedattava, halkaistun patjan hyvältä tuntuva laatulakana pysyy hyvin patjan päällä sängyn päätyjä liikuteltaessa ja pitää erilliset patjat yhdessä.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Halkaistun patjan laatulakana

Haetko sinäkin hyvältä tuntuvaa, laadukasta aluslakanaa halkaistuun patjaasi? (Patjaa kutsutaan myös perhospatjaksi tai hahlopatjaksi.) 

Saimme monilta tuskaisia yhteydenottoja, kun olivat etsineet turhaan.

Petivaatteisiin erikoistuneena haluamme tarjota parhaita, hyvin toimivia lakanoita erilaisille patjoille, joten ennen kuin aloitimme näiden lakanoiden valmistuksen kysyimme asiakkailta, millainen parhaan halkaistun patjan lakanan tulisi olla.

Ensisijaiset vaatimukset parhaalle halkaistun patjan lakanalle olivat:

  •  hyväntuntuinen, nukkaantumaton, kestävä lakanakangas
  •  helppohoitoinen, rumpukuivattava
  •  helppo, nopea pedata
  •  hyvin patjalla pysyvä
  •  pitää erilliset parivuoteet yhdessäom
  •  kotimaisuus

Lakana valmistui laatukriteerit huomoiden ja voimme tarjota nyt myös sinulle huippuhyvän lakanan halkaistulle patjallesi.

Helposti pedattava Fulloonin halkaistun patjan laatulakana

Aseta patjan päät lakanan päissä oleviin taskuihin. 

Lakana tuntuu viileältä kuumalla ja lämpimältä kylmällä. Nyppyyntymätön, sileäpintainen lakana sopii hyvin myös allergiselle ja herkkäihoiselle nukkujalle, koska siitä ei irtoa tekstiilipölyä eikä se kerää huonepölyä herkästi. 

Helppohoitoinen, pitkäikäinen aluslakana pestään 60, tarvittessa 90 asteisella pesuojelmalla, rumpukuivaus sallittu. 

! Kun korkeusvalikosta puuttuu patjasi vahvuus, valitse -joku muu-  ja ilmoita patjan vahvuus ihan tilauksen lopussa avautuvassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.  

P.S. Ennen tilaamista kannattaa tarkistaa patjan halkion pituus, joka on yhtä pitkä molemmissa päissä.


+++++

Vinkki!  Kun erilliset sängyt on yhdistetty parivuoteeksi muodostuu sänkyjen väliin rako, jolloin petauspatjat eivät tahdo pysyä rinnakkain. Tämä halkaistun patjan lakana estää patjojen liikkumisen ja pitää ne kiinni toisissaan.

"Moottorisängyssämme lakanat eivät oikein pysyneet paikoillaan. Löysin sivustonne ja sieltä bongasin halkaistun patjan lakanat. Tilasin yhden ison, joka käy kahteen rinnakkain olevaan moottorisänkyyn. Hinta ensin hirvitti, mutta lakanat tilataan/ommellaan mittojen mukaan. Nyt kun lakana on ollut käytössä viikon verran, olen todella tyytyväinen! Sijauspatjat pysyvät paikoillaan. 10 pistettä laadukkaasta lakanasta :) Kaunis kiitos ja hyvää jatkoa teille! Terkuin Ulla-Maija Lindroos".

+++++

Tilaa nyt halkaistun patjan laatulakana ja rentoudu vuoteesi mukavuudessa!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä: asiakaspalaute tai soita 0400-738019 ma-pe 9-17.


Arvosana
Ulla-Maija Lindroos

Halkaistun patjan lakana

Moottorisängyssämme lakanat eivät oikein pysyneet paikoillaan. Löysin sivustonne ja sieltä bongasin halkaistun patjan lakanat. Tilasin yhden ison, joka käy kahteen rinnakkain olevaan moottorisänkyyn. Hinta ensin hiukan hirvitti, mutta lakanat tilataan/ommellaan mittojen mukaan. nyt kun lakana on ollut käytössä viikon verran, olen todella tyytyväinen! Sijauspatjat pysyvät paikoillaan. 10 poistettä laadukkaasta lakanasta :) Kaunis kiitos ja hyvää jatkoa teille!
Tuula V

Hyvä valinta

Lakanan kangas laadultaan todella hyvä. Siisti ompelu. Helppo laittaa paikalleen. Pysyy hyvin paikallaan. Hinta melko korkea, mutta eiköhän se ole hintansa arvoinen.