Halkaistun patjan suojalakana | Mikrokuitu
Halkaistun patjan suojalakana | Mikrokuitu
Halkaistun patjan suojalakana | Mikrokuitu

Halkaistun patjan suojalakana | Mikrokuitu

199,90 €
sis. 24 % ALV
Kaikilta nesteiltä ja lialta suojaava muotoon ommeltu, halkaistun patjan suojalakana, joka pysyy hyvin patjan päällä ja tuntuu hyvältä ihoa vasten.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Halkaistun patjan suojalakana 

Tämä vedenpitävä, muotoon ommeltu halkaistulle patjalle tehty Full Moonin suojalakana pitää patjasi puhtaana ja kuivana sekä jatkaa patjan käyttöikää. 

Miellyttävän pehmeä, suojalakana pysyy pitävästi paikoillaan sen päissä olevien taskujen ansiosta, joihin patjan päät on helppo laittaa. 

Hiostamaton suojalakana tarjoaa sinulle mukavan ja hygieenisen nukkumisympäristön 

Kestävä ja helppohoitoinen suojalakana kannattaa pestä ennen käyttöä, jolloin se saavuttaa optimaalisen koon ja pehmeän tuntuman.

Pesusuositus 60 asteinen pesuohjelma, mutta se voidaan tarvittaessa pestä myös  95 asteisella, rumpukuivaus ja silityskielto. Lakana ei kestä kemiallista pesua eikä valkaisuaineita.

! Saadaksemme patjallesi täydellisesti toimivan suojalakanan tarvitsemme patjan täsmävahvuuden. Kun valikosta se puuttuu valitse  -joku muu- ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa avautuvassa moduulissa -lisätietoa tilaukseen.

Tilaa nyt halkaistun patjan mikrokuitu-suojalakana ja nauti puhtaita unia!

  •  Postitamme tuotteet parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi Postin palveluun.
  •  Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •  Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä? Ole yhteydessä tästä -asiakaspalaute  tai soita 0400-738019 (ma-pe 9-17)
Arvosana