Huppuhelmalakana | Moonika

Huppuhelmalakana | Moonika

99,89 €
sis. 24 % ALV
Luo vuoteeseen herkkä, nudemainen tunnelma tällä selkeälinjaisella huppuhelmalakanalla.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Moonika huppuhelmalakana

Kiehtovalla Moonika huppuhelmalakanalla luot vuoteeseen herkän, nudemaisen vaikutelman. Helmojen valkoinen terehuolittelu lisää lakanaan erityistä tyylikkyyttä. 

Nukkaantumattoman, sähköistymättömän huppuhelmalakanan ominaispiirteinä ovat  sen suorat kulmat ja helmat. Pääpuolen n. 30 cm pituinen jatke taittuu patjan alle.

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilauksella tehdyt tuotteet ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole. Teemme myös erikoismittaiset huppuhelmalakanat varsin edullisesti, koska 25 vuoden kokemus on hionut tekemisemme huippuunsa.

Mittatilaus: Kerro asiakaspalauttella vuoteesi leveys x pituus x korkeus ja yhteydenottoni jälkeen voit tilata huppuhelmalakanan räätälöitynä.

Helman korkeus

Saat siistin ja huolitellun ilmeen myös korkeisiin peteihin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla.

Kun helman korkeus on joku muu: Valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita helmasi mitta ihan tilauksen lopussa olevassa palkissa - lisätietoa tilaukseen.


Laadukas ja ryhdikäs Moonika , 80 % puuvilla, 20 % polyamidi

Hoito: Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla. Pesun jälkeen suosittelen silittämistä kostean kankaan läpi, jolloin huppuhelmalakana säilyttää laadukkuutensa pitkään.

Jos epäröit huppuhelmalakanan laatua tai väriä - kangasnäytteet auttavat sinua valitemaan, joten lähetä viesti asiakaspalveluumme.

Tilaa nyt huppuhelmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkäksi aikaa!

  •   Postitamme tilaukset parin-kolmen viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Kun haluat tietoa tuotteistamme, palveluistamme, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta tai mitä ikinä. Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute. Soita 0400-738019 ma-pe klo 9-17.


Arvosana