Huppuhelmalakana | ruskea Napakka
Huppuhelmalakana | ruskea Napakka

Huppuhelmalakana | ruskea Napakka

99,89 €
sis. 24 % ALV
Stailaa vuoteesi tällä lämpimän ruskealla selkeälinjaisella helmalakanalla ja nauti sen uudesta ilmeestä.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Selkeä, ruskea huppuhelmalakana

Tuntuuko sinusta siltä, että nyt olisi aika saada makuuhuoneeseen uudenlaista tatsia? 

Helpointa on aloittaa sängystä näytteleehän se pääroolia makuuhuoneessa. Tämä lämpimän ruskea ja mutkaton huppuhelmalakana stailaa tunnelman rauhalliseksi ja maanläheiseksi.

Nukkaantumaton ja pitkäikäinen helmalakana

Helppohoitoinen, kutistumaton, vesipestävä helmalakana suojaa sängyn sekä sen keskiosan että reunat ja peittää värin kuin värin.

Selkeälinjaisen huppuhelmalakanan sekä kulmat että helmat ovat suorat. Pääpuolen n. 30 cm pituinen lipare taittuu patjan alle.

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilauksella tehdyt helmalakanat ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole, sillä yli 20 vuoden kokemus alalla on hionut valmistuksemme huipputasolle.

Mittatilaus: Kerro asiakaspalautteella vuoteesi leveys x pituus x korkeus/cm ja yhteydenottoni jälkeen voit tilata sänkyysi räätälöidyn huppuhelmalakanan.

Helman korkeus

Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla. 

Kun helman korkeus on joku muu: Valitse -oma korkeus/cm ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissa -lisätietoa tilaukseen.

Ilmaiset kangasnäytteet

Helppohoitoinen huppuhelmalakana ei nukkaannu eikä nyppyynny. Pestään 30 asteisella pesuohjelmalla ja silitetään kosteana.

Jos epäröit huppuhelmalakanan laatua tai väriä - kangasnäytteet auttavat sinua valitemaan, joten lähetä viesti asiakaspalveluumme.

Tilaa nyt helmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

  •   Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738 019 ma-pe klo 9-17, kun haluat lisätietoa tuotteista, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä.

P.S. Pane paremmaksi ja stailaa myös sängynpäätysi ruskeaan sävyyn! Tutustu sängynpäätyhuppuihin sivulla -Sängynpäätyhuput

Arvosana