Huppuhelmalakana | vaalea harmaa Napakka

Huppuhelmalakana | vaalea harmaa Napakka

99,89 €
sis. 24 % ALV
Pue vuoteesi selkeälinjaiseen, helmenharmaaseen huppuhelmalakanaan, joka on tehty vuoteesi mitoilla.
Toimitus 2 - 3 viikkoa tilauksen saapumisesta.

Harmaa huppuhelmalakana

Kaipaako sänkysi habitus päivitystä? 

Tällä alumiinin sävyisellä vaalean harmaalla huppuhelmalakanalla päivität sänkysi, olipa nykyinen sitten minkä kokoinenn tai kuinka korkea tahansa.

Huppuhelmalakanaan ei kyllästy, sen neutraaliin väriin ja selkeään muotoon. Pääpuolen n. 30 cm pituinen lipare taittuu patjan alle. 

Myös mittatilauksella

Yleensä mittatilauksella tehdyt huppuhelmalakanat ovat kalliimpia. Meillä näin ei ole, koska yli 20 vuoden kokemus on hionut valmistuksemme huipputasolle.

Mittatilaushuppuhelmalakana: Kerro asiakaspalautteella vuoteesi leveys x pituus x korkeus/cm ja yhteydenottoni jälkeen saat toiveesi mukaisen huppuhelmalakanan.

Helman korkeus

Meiltä saat siistin ja huolitellun ilmeen petiin kuin petiin eikä helma jää ikävästi liian lyhyeksi. Hinta on sama kaikilla helman korkeuksilla. 

Kun helman korkeus on joku muu: Valitse oma korkeus/cm ja ilmoita se ihan tilauksen lopussa olevassa palkissa -lisätietoa tilaukseen.

Kutistumaton huppuhelmalakana

Jos epäröit huppuhelmalakanan laatua tai väriä - kangasnäytteet auttavat sinua valitemaan, joten lähetä viesti asiakaspalveluumme.


Tilaa nyt huppuhelmalakana, josta on iloa ja hyötyä pitkään!

  •   Postitamme tilaukset parin viikon kuluessa kotiin, työpaikalle tai valitsemaasi noutopisteeseen.
  •   Voit maksaa ostoksesi turvallisesti heti verkkopankissa, laskulla tai osamaksulla.
  •   Kotimaisena valmistajana takaamme laatutuotteet ja helpon asioinnin.
Ole yhteydessä tästä - asiakaspalaute tai soita 0400-738 019 ma-pe klo 9-17, kun haluat lisätietoa tuotteista, tilata mittatilauksella, saada kangasnäytteitä, antaa palautetta, mitä ikinä.
Arvosana